2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با تمرین چندوقت طول میکشه که به یه مهارت نسبی برسم

من از شهریور پارسال دارم میرم . دو سه سال طول میکشه . ساز رو قبلا داشتم . جدید نخریده بودم . الان از یه تومن به بالا داره 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
اگه روزی 6-7 ساعت مستمر تمرین کنی. دو سال

اقا خدایی 6-7 ساعت نمیرسم من   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بخوای میرسی

خودت ساز میزنی ؟ من شاغلم . کل تایم بیداریم تو خونه از 7 تا 12 هستش . عینشو نمیرسم . 

خودت ساز میزنی ؟ من شاغلم . کل تایم بیداریم تو خونه از 7 تا 12 هستش . عینشو نمیرسم . 

من نه. همکارام خودشون یابچه هاشون.  تازه این ساعت حداقل هست. وگرنه خیلی هاشون واقعا روزی10 ساعت کار می کنم. موسیقی سخت و پیچیده و زمانبره. و علاقه و پشتکککککااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار شدید و تمرین زیاد میخواد

من نه. همکارام خودشون یابچه هاشون.  تازه این ساعت حداقل هست. وگرنه خیلی هاشون واقعا روزی10 ساعت ...

خدایی سخته قبول کن . خونه هم مسئولیت دارم من . همسرم کمک میکنه ولی خوب نمیشه دست ب سیاه سفید نزد . این تمیرینی که میگی برای کسایی هستش که کلا موسیقی شغل و حرفشون میشه . من روزی یمک الی دوساعت تمرین رو دارم . حالا بیرون خونه ذهنی تمرین هم دارم به کنار 

سلام عزیزم سه تار رو بخواهی یاد بگیری بستگی به خودت داره ولی خب من تقریبا سه ماه کشید

سازم رو هم تقریبا 4 تومن گرفتم

من آموزش سه تارم رو از این سایته شروع کردم تا حالا که راضی بودم.

https://www.notebnote.com/post/group/1/

2790
2823
2791
2779
2792