2777
2789
عنوان

تب ویروسی چند روز طول میکشه؟

15018 بازدید | 15 پست

پسرم از پنجشنبه تب کرده ازمایش خون و گوش و گلو سالمه

دکتر میگه ویروسیع هفت روز میکشه چیکار کنم😥

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم،یا مهدی ادرکنی❤️عضو گروه قرمز❤️وزن هدف۷۰

دکتر به من گفت تب دخترت ویروسیه بعد ۷۲ ساعت میاد پایین و اومد شاید بیماری با بیماری فرق داره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانم تر و خدا راهنمایی کن پسر شما چند روز تبش طول کشید؟چه علائمی داشت؟ پسر من ۹ ماهه هست امرو ...

سلام عزیزم پسر من یادمه چهارشنبه شب شروع کرد من دوشنبه بردم بستری کردم دوشنبه هم یکبار تب کرد ک دیگه طاقت نیاوردم بردم بستری کردم 

شما هم حتماااا دوباره دکترربرو تا تبش قطع بشه

خوب نیست بیشتر بمونه بچتم کوچیکه

به منم دکتر گف ویروسیه تا هفت روز امکان تب هست

ولی خب هر چقدر به هفت روز نزدیک میشی باید هم تعداد دفعات تب کم باشه هم از شدتش

سلام خانم تر و خدا راهنمایی کن پسر شما چند روز تبش طول کشید؟چه علائمی داشت؟ پسر من ۹ ماهه هست امرو ...

علایمم هیچی

خیلی ممنون عزیزم پسر منم دقیقا هیچ علائمی نداره فقط یکی از زانوهایش رو با درد خم میکنه و تب داره

عزیزم بنظرم دوباره ببر دکتر حتماااا 

سلام خانماببخشیدپسرمن ۹ماهشه سه‌روز پیش عطسه وابریزش بینی داشت..ازدیروزه تب نزدیک‌به ۴۰درجه داره..بردم دکترسرم‌وصل کردن ودارودادن..ولی هنوزم‌تب داره..چندروزطول میشکه‌بیادپایین؟