2777
2789
عنوان

حسرت

76 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من ۱۰سال پیش یه خواستگار داشتم لقد به بختم زدم الان اونم بچه داره منم بچه دارم ولی دلم پیش اونه نمیتونم فراموشش کنم...حسرت میخورم لطفاً کمک کنید از همسرم سرد شدم همسرم بد نیست ولی مثل اونم نیست

عزیزم نشنیدی ک میگن

شهر از بالا قشنگه ..آدما از دور 

هر چیزی ک دست نیافتنیه..واس ادم خیلی باارزش بنظر میاد

لطفا بهش فک نکن 

این دنیا فقط یه آزمایشه واس ثابت کردن خودمون به اون بالاسری

پس لطفا خرابش نکن

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نشنیدی ک میگن شهر از بالا قشنگه ..آدما از دور  هر چیزی ک دست نیافتنیه..واس ادم خی ...

اصلا خیلی پشیمونم که بهش نه گفتم خانومش همیشه پز طلا و لباسشویی برام میده درحالی که من نه طلا دارم نه هیچی

شاید زنش میدونه شوهرش تورو میخواسته از عمد میخواسته بهت فخر بفروشه

نمی‌دونم چرا ولی هر کاری کرد زنش کرد که من. بهش فکر کردم من اصلا بهش فکر نمی‌کردم همیشه لباس رنگارنگ طلا به رخ من کشید

اصلا خیلی پشیمونم که بهش نه گفتم خانومش همیشه پز طلا و لباسشویی برام میده درحالی که من نه طلا دارم ن ...

کاش با همسرش ارتباط نداشتی

شهر کوچیکییه....کلا زندگیم و همسرم از چشمم می افته وقتی میبینمش.. به هیچکس نمی‌گم ولی تو دلم خیلی اف ...

میفهمم چی میگی 

اما بازم دلیل نمیشه ک اونا واقعا خوشبختن

تو فقط ظاهر زندگیشونو میبینی

سعی کن یه کم به زندگیت تحول بدی

موفق باشی عزیزم♥️😊

میفهمم چی میگی  اما بازم دلیل نمیشه ک اونا واقعا خوشبختن تو فقط ظاهر زندگیشونو میبینی ...

میگم که کارم شده فقط سکوت تا حالا به کسی نگفتم.....میدونین اون موقع اگه خواهرم درست روز بله برون نمی‌گفت خواستگار کارمند دارم شاید من الان زن اون بودم

میگم که کارم شده فقط سکوت تا حالا به کسی نگفتم.....میدونین اون موقع اگه خواهرم درست روز بله برون نمی ...

خواهرم موافق بودا ولی درست روزی که قرار بود پسر بیاد به دیدنم خواهرم اون حرفو زد منم با خودم کارمند کجا اون کجا بعد مراسم خانوادم هر چی پرسیدن سکوت کردم و فکر کردن از پسر خوشم نیومده