2777
2789
عنوان

زاری ها چجورین😶😶😶

905 بازدید | 24 پست

میشه درموردشون چیزی میدونین بگین یکیو اینجوری دیده بودم صورت خودشو تیکه تیکه کرده بود همه جاشو زده بود خانوادش هم همینطور 

خدایا کاش خودت بغلم کنی قول میدم دیگه هیچی ازت نخوام🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونوادشم خودشونو زده بودن؟ یا این اونارو زده بود؟

این اونارو زده بود رفت پیش یسری یه رقصی مثل رقص سرخپوستی داشتن و یه مراسم خاص خلاصه از بدنش جنو بیرون کردن ولی یسری چیزارو نباید بخوره مثلا گوشت بره نباید بخوره ولی خیلی کمکش کردن و پولدار شده

یه موسیقی که جنوبیا بعضیاشون معتقد بودند باعث میشه جن ها با انسان مهربون بشن یا از بدن فرد تسخیر شده ...

راست میگن ادمای خوبین؟

یسری ادمایی که جن وارد بدنشون میشه و رفتارشون تحت کنترل خودشون نیست 

جن زده چیه؟ بیماری روانی دارن دیگه باید درمان بشن  . 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

یا خدا😐

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

یه مراسم خاص هست تو قسمت جنوب کشور البته الان خیلی کم شده اعتقاد دارند جن وارد بدن انسان می شه با اون ها زندگی می کنه خودشون می گن باد خاله مامانم داشت حالت خاصی بهش دست میداد و رقص خاصی مثل آفریقایی ها انجام می داد البته من بچه بودم خیلی درست یادم نیست