2777
2789
عنوان

حق با کیه؟!

143 بازدید | 10 پست

بچع ها من دوستم روز تولدم اومد دست خالی بدون حتی یه شاخع گل کافه هم خودم حساب کردم اصلا اینا مهم نیست !!! حالا روز تولدش از دو روز قبل اسهال و استفراغ داشت من تو امتحانام هست و‌بدنم کلا داغونه پیچوندم نرفتم تولدش چون واقعا وزنم کمه و اصلا طاقت مریضی ندارم و اونم قبول نداشت که مریضه میگفت معدم عصبی شده با این که این ویروس جدیده بود چند روز بعدش نامزدش قرار شد تولد براش تو کافه بگیره گفتم میام دیگه خوبم شده تا نامزدش پی ام داد کع تولد تو باغ هست و شب میمونیم تا فردا ظهر منم مامانن نمیذاره خودممم سختم هست گفتم نمیام و امتحان دارم واقعا هم امتحان دارم اونم سخت ترم اخرم حالا فردا میخوام برم کنسرت بهش گفتم میایی دیدم گفت هه حالا من میگفتم بریم بیرون نمیایی و فلان و کلی سر کنسرت رفتن من که خودشم میدونه من چه اوضاع روحی دارم دعوا راه انداخت با این که ۶ ماه من بهش میگفتم بریم بیرون میگفت هوا سردع دلم میگیره نمیام یا پولام رو نمیدم کافه یا خسته هستم الان سر یه خوشحالی من بخاطر کنسرت کلی دعوا راه انداخت حالا هم میگع روز تولدت من مهمون داشتم روم نشد بگم نمیام خوب واقعا نمیفهمم چرا طلب داره ازم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ازین دوستای بیخود زیاد داشتم، بعد یه مدت همشون رو کنار گذاشتم، فقط با اونایی که اوکی هستم میگردم

من ۱۰ ساله باهاش دوستم ولی اواخر کلا همش داره تیکه میپرونه و همش به این که من با یکی از دوستای دیگم میرم بیرون حسودی میکنه درواقغ خودش نمیاد دوست نداره من با کسی دیگه هم برم حتی

من ۱۰ ساله باهاش دوستم ولی اواخر کلا همش داره تیکه میپرونه و همش به این که من با یکی از دوستای دیگم ...

کاملا میفهمم چی میگی، بذارش کنار ، اعصابت رو خرد میکنه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
کاملا میفهمم چی میگی، بذارش کنار ، اعصابت رو خرد میکنه

والله من گذاشتم کنار کاری به کسی ندارم ۱۴ روزه فقط دو بار بیرون رفتم همش درس حالا تا اسم کنسرت اوردم شروغ کرد به دعوا کردن اونم من الان شرایط روحیم داغونه جوری که روزلنه بخاطر افسردگی همش در حال گریه هستم خودشم میدونه اما انگار ناراخت بیشتر دوستم دارن