2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک اخرمو ببین

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐
از صفر میخوام شروع کنم دوسال واقعا؟

نه

اصلا ربطی نداره

هر چقدر خودت بیشتر کتاب بخونی، فیلم ببینی و لغت حفظ کنی و توی کلاس بیشتر سعی کنی حرف بزنی زودتر به نتیجه میرسی

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

دوستان مدرس زبان انگلیسی هستم هزینه کلاس هام فوق العاده کمه  

جلسه اول که رایگانه 20 تیر هست جلسه اول 1 ساعته هست به صورت آنلاین و در گوگل میت برگزار میشه

نیازی به پیش ثبت نام نیست اگر دوست دارید توی هر سن و شرایطی توی این جلسه شرکت کنید یه استیکر این زیر بزارید

توی این جلسه مقداری تدریس صورت میگیره و راجب شهریه و ... توضیح داده میشه

بعد از جلسه اول که رایگانه اگه خوشتون اومد که ثبت نام میکنید اگر هم که نه هیچی  

برای کودکان همراه با شعر و قصه و بازیه  

سانس اول:نوجوانان که سن بین 9 تا 12 سال هست

سانس دوم:کودکان که سن بین 3 تا 8 سال

سانس سوم بزرگسالان:بدون محدودیت سنی

منتظر حضور شما عزیزان هستم

🙄میشه تاپیکمو جواب بدین

من خودم برا تافل و اینا از بچگی تا الان میرفتم اگه پایت صفر باشه 12 سال اینا

۱۲ ساللللل؟؟؟؟

اره والا من از نوزادی دارم میرم    تازه تموم شد

فشرده بری دو سال  

من سطح زبانم متوسط رو ب بالاست یعنی میتونم فیلم ببینم و ترجمه کنم فقط اسپیکینگم ضعیفه

برای آیلتس یا تافل اگه کلاس برم چند وقته اوکی میشه؟ 

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷