2789
عنوان

سیسمونی

267 بازدید | 37 پست

سلام من تقریبا تازه رفتم تو هشت ماه و تازه پدرم کمدوتخت سفارش دادیم که این هفته آماده میشه ولی مشکل اینجاست که خانواده شوهرم مخصوصا مادرشوهرم فکرگرونی نیست همه چی تمام ازخانواده دخترانتظاردارند.مامانم میگه اگه قرار باشه مادر شوهرت سرسیسمونی دعوا درست کنه من نخرم .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیمحلی کن مهم نباشه و فشار هم ب خانوادتون نیار چون طلا هم باشه همه چیش ایراد میگیرن در حد نیاز و لوازم ضروری چون اگر ببرات مهم باشه تا آخر اذیتت میکنند 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بهش حق نظر نده من که مادرشوهرم برا سیسمونی اینا دعوت اینا نکردم و خلاص

چون جهازم کامل داده بودم

قرار بود خونه بدن ندادن منم رو ندادم

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
به شوهرم چند شب پیش گفتم اگه قراره بگی بچه باید اینو داشته باشه بگم نیارند.حرفی نزد شوهرم خوبه ولی م ...

عزیز شوهرت اگع آدم بود ک نمیزاشت مادرش دخالت بیجا کنه درضمن مادرت اصلا وطیفش نیس برات بخره مادرتو کوچیک نکن

به شوهرم چند شب پیش گفتم اگه قراره بگی بچه باید اینو داشته باشه بگم نیارند.حرفی نزد شوهرم خوبه ولی م ...

کلا با سیاست به شوهرت بهمون شرعا اخلاقا عرفا وظیفه کسی نیست سیسمونی بگیره

اگر میگیرن لطف هست

اصلا ب حرف مادرشوهرت اهمیت نده مامان منم کلی سرویس چوب خرید و سیسمونی کامل فقط گهواره نخرید مادرشوهرم هی گفت چرا نخریدید اونم خودم نخواستم چون گفتم بزار رو پا عادت بدم بخوابه هی گفت منم میگفتم خودم نخواستم آخرش گفتم خیلی دوس داری پاشو برا نوت بخر این همه اونیکی مادربزرگش خرید یکیم تو بخر دیگ هیچی نگفت

اصلا ب حرف مادرشوهرت اهمیت نده مامان منم کلی سرویس چوب خرید و سیسمونی کامل فقط گهواره نخرید مادرشوهر ...

والا ملت چقدر پرو عن

خب تقصیر خودت  لطف مادرت رو وظیفه جا ننداز

من انتظاری از پدرومادرم ندارم واقعا دستشون درد نکنه. 

ولی مادرشوهرم خیلی بده اصلا فکر نمیکنه درمورد کاراش ودعوا درست میکنه

راس میگه اصلا شاید دلشون نخواد بخرن ب شوهرت و مادرشوهرت هیچ ربطی نداره از همین الان بهشون رونده نمک ...

خواهر شوهر من هنوز هیجی نیست از همین اللن گفته سییمونی با مادر دختره 

انقدرم پرو و پشت همن ادم نمیتونه چیزی بگه بهشون ادمو قورت میدن

خواهر شوهر من هنوز هیجی نیست از همین اللن گفته سییمونی با مادر دختره  انقدرم پرو و پشت همن ادم ...

منم همین مشکلو داشتم خودمو ناراحت نمیکردم زندگیو ب کام شوهرم زهر کردم تو روشون وایساد و هنوزم پشتمه اصلا انگار از دماغ فیل افتادن بی فرهنگ بیشعورا انگار خودشون چیا داشتن