2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 37 پست
یه پارک که باهاشون میریم من چای که میبرم میگند تو چای نریز بزار آخربار چون فلاسک چای تو گرم می مونه ...

احترام تا ی حدی عزیزم ببخش معذرت میخام رسما سوارت شده و میگی شوهرم خوبه چراخوب نباشع وقتی همه جوره میبینه ب مادرش لحترام میزاری و اون همه جوره اذیتت میکنه شوهرت میگه عجب خر خوبی بزا هیچی نگم 

به نظرم مشکل شما خواهر شوهر نیست خود شخص شخیص شوهر هست که فکر می کنه بقیه در مقابل بچه ش وظیفه دارن ...

خودش تا الان فکر میکرد خودش باید بخره ولی خواهر شوهر میگه وظیفه تو نیست رسم پدر مادر دختر بدن🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه هر کسی دوست داشت از پدر مادرها و خواست هدیه ای به بچه بده مثلا یک تکه وسیله کاربردی از سیسمونی ...

بله دقیقا همین هست. اینکه توقع داشته باشی وسایل بچه ت رو یکی دیگه فراهم کنه و تازه طلبکار هم باشی خیلی زشته. کمک و لطف و هدیه واقعا با وظیه خیلی فرق دارن

احترام تا ی حدی عزیزم ببخش معذرت میخام رسما سوارت شده و میگی شوهرم خوبه چراخوب نباشع وقتی همه جوره م ...

شما درست میگی ولی بعضی مواقع جوابش را میدم که گلایه ها مو به شوهرم میکنه .سری آخر برام تعیین‌ کرده بود با این بارداریم مهمونی بگیرم که دعوا درست کردم ونذاشتم که برام تصمیم بگیره وبفهمه تو زندگیم دخالت نکنه

شما درست میگی ولی بعضی مواقع جوابش را میدم که گلایه ها مو به شوهرم میکنه .سری آخر برام تعیین‌ کرده ب ...

همیشع همینطور قاطع و رک باش فقط جوابشو بده هرچی گفت نمیخاد ب شهرتم شکایت کنی قشنگ تو روش جواب بدهذمگع از مادر پدرت سرن مگع تو رفتی خواستگاری بچشون 

تاآخر عمر باید منتتم بکشن چ بی فرهنگ و پوست کلفته بخدا

بهشون بگو به مادرم گفتم ما بچه برا خودمون آوردیم پس سیسمونی هم وظیفه ی خودمون هست براش،بگیریم شما خودتون به  رحمت  نندازید که بدونن سیسمونی اوردن وظیفه خانواده دختر نیست تازه دارن لطف هم میکنند سیسمونی تهیه می‌کنند