2777
2789
عنوان

چی بپوشم

122 بازدید | 14 پست

اخر این ماه عروسی نزدیک دعوتیم حنابندون و توی تالار گرفتن مثل عروسی 

من واسه هردوتاش میخام لباسای مخالف بپوشم ولی جفتش سفیده رنگش ولی میگن واسه حنا بندون نباید سفید پوشید یه پیراهن قرمزم دارم ک زیاد دلم با اون نیست ب نظر شما بخاطر اینکه حنا بندونه همون قرمز و بپوشم یا ب دلم گوش کنم و دوتاش و سفید بپوشم؟؟

حنابندون همون قرمز رو بپوش

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐 چ ربطي داره اخه اگه هزار نفرم سفيد بپوشن بازم عروس تو چشمه 

خب این نطر شماست عزیزم.عروسی خودم جاریم سفید پوشید بود فیلمو نگاه میکنی خیلی صایس.حتی فیلمبروارمم گفته بود ب فامیلای نزدیکت بگو کسی سفید نپوشه

خب این نطر شماست عزیزم.عروسی خودم جاریم سفید پوشید بود فیلمو نگاه میکنی خیلی صایس.حتی فیلمبروارمم گف ...

عروسي منم چند نفر سفيد و شيري پوشيده بودن ولي أصلا با مني ك عروس بودم همشكل نبودن عروس لباسش ي دنيا با لباساي مجلسي فرق داره

عروسي منم چند نفر سفيد و شيري پوشيده بودن ولي أصلا با مني ك عروس بودم همشكل نبودن عروس لباسش ي ...

خب شاید عروسی ک این خانمم میخواد بره دوسنداره.وقتی مهمونی هزارتا رنگ هست بپوشه چرا سر ی رنگ عروسو ناراحت کنه.استارتر لباس قرمزشو عروسی بپوشه.سفیدشو حنابندون