2777
2789
عنوان

چی بپوشم

122 بازدید | 14 پست

اخر این ماه عروسی نزدیک دعوتیم حنابندون و توی تالار گرفتن مثل عروسی 

من واسه هردوتاش میخام لباسای مخالف بپوشم ولی جفتش سفیده رنگش ولی میگن واسه حنا بندون نباید سفید پوشید یه پیراهن قرمزم دارم ک زیاد دلم با اون نیست ب نظر شما بخاطر اینکه حنا بندونه همون قرمز و بپوشم یا ب دلم گوش کنم و دوتاش و سفید بپوشم؟؟

حنابندون همون قرمز رو بپوش

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 چ ربطي داره اخه اگه هزار نفرم سفيد بپوشن بازم عروس تو چشمه 

خب این نطر شماست عزیزم.عروسی خودم جاریم سفید پوشید بود فیلمو نگاه میکنی خیلی صایس.حتی فیلمبروارمم گفته بود ب فامیلای نزدیکت بگو کسی سفید نپوشه

خب این نطر شماست عزیزم.عروسی خودم جاریم سفید پوشید بود فیلمو نگاه میکنی خیلی صایس.حتی فیلمبروارمم گف ...

عروسي منم چند نفر سفيد و شيري پوشيده بودن ولي أصلا با مني ك عروس بودم همشكل نبودن عروس لباسش ي دنيا با لباساي مجلسي فرق داره

عروسي منم چند نفر سفيد و شيري پوشيده بودن ولي أصلا با مني ك عروس بودم همشكل نبودن عروس لباسش ي ...

خب شاید عروسی ک این خانمم میخواد بره دوسنداره.وقتی مهمونی هزارتا رنگ هست بپوشه چرا سر ی رنگ عروسو ناراحت کنه.استارتر لباس قرمزشو عروسی بپوشه.سفیدشو حنابندون