2777
2789
عنوان

نحوه خوندن امتحان اوپن بوک

413 بازدید | 13 پست

مقررات ملی ۲۰۰ صفحه هست ازش امتحان دارم اوپن بوک هست اما نمیدونم چطور بخونم برای امتحانا اینجوری چون زمان امتحان هم کم هست تجربه ای دارید ممنون میشم بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دور کتابو بخون قشنگ در حدی که سوال اومد سریع بفهمی کدوم صفحه بوده 

در حد روخونی کافیه؟ چون مقررات ملی حتی مهندسای خیلی با تجربه هم حفظ نیستن میبرن سر پروژه مفاد رو چک میکنن

ببین بخش های مهم رو استیک نوت بزن روش عنوان کلیدی رو بنویس ،یا صفحه فرمول ،یا چیزای اساسی رو،اینجوری سریع پیداش می‌کنی.یا تا بزن رو خود صفحه عنوان رو بنویس.

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
😂😂😂خسیس نباش

باید همه ی ارقام و اعداد و تاریخ ها و فرمول هارو با مارکر زرد علامت بزنی 

هر مبحث رو که داری میخونی کلیدواژه پیدا کنی به سرتیتر بخوره و با رنگ سبز اینارو مارکر بکشی 

بعد یه سری ازین برگه ها که میچسبونن سر کاغذ که وقتی کتاب بسته اس معلوم باشه رو بگیر هر مطلبی رو بنویس روش و بچسبون سر کاغذ 

میتونی کلید واژه کتاب هم از کتاب فروشی بخری هر فصل رو که خوندی سوالشو بگیری جواب بدی  و آزمونای سال های گذشته رو جواب بدی باهاش

خدایی اینو توی یه جلسه مشاوره ۵۰۰ هزار تومن میگیرن تا بگن 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
باید همه ی ارقام و اعداد و تاریخ ها و فرمول هارو با مارکر زرد علامت بزنی  هر مبحث رو که داری م ...

دستت درد نکنه عزیزم من الان تیتر هارو جدا کردم نوشتم روی کاغذ تایتل های مهم و جدول ها هم با ماژیک سبز علامت زدم منتهی نه که حفظ نکردم خیلی نگرانمممممممم اصلا از اوپن بوک وحشت دارم

دستت درد نکنه عزیزم من الان تیتر هارو جدا کردم نوشتم روی کاغذ تایتل های مهم و جدول ها هم با ماژیک سب ...

نترس مثل امتحان نظام مهندسیه 

آسونه کتاب رو بخون بدون هر چیز کجاست زود پیداش میکنی

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی