2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا به منم بگید اینماه دیگه مامان میشم؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بهم بگو باردارم الان؟؟؟ 

لطفا امشب بگو 

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻

اسی جوابمو بده برات ۵ تا حمر خوندم🥺

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻

لطفا به منم بگید اینماه دیگه مامان میشم؟

جنسیت بچم چی میسه؟

شوهرم وامش اوکی میسه؟

میتونیم مغازه بزنیم؟ برامون خوبه؟

کی ماشین میخریم؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

من كي باردار ميشم؟

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
یعنی کلا عقلمون رو کنار گذاشتیم توی این جامعه که هنوزم دنبال حس ششم هستیم.....کی قراره این جامعه بید ...

همه این خانم ها میدونن حس  ششم  یک   بازی و سرگرمی  هست

فقط  برای  ادم نا امید و  بریده و شکسته   دروغ ها هم شیرینه

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱