2821
2789
عنوان

تجاوز 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33742 بازدید | 185 پست
عزیزم دست تو یقت کرد دقیقا چکار کرد؟سینه هاتو دست زد؟

اینجا سایت  عمومیه چقدر راحت هر چیزی به زبون میاری عزیز

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ❤دعای فرج بخونیم امام زمان عج شاد شه❤      لینک حذف تاپیک                                       بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ🙏💐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا شما چندیار رفتی اون دنیا ک اینو میگی  در ضمن منظورم این بود ک منتظر این نباش ک خدا یکاریش ...

ما نمیتونیم اونجور که شایسته ست به حساب اینجور ادما برسیم در ضمن مگه باید حتما من برم مبتونم از تجربه اونا که رفتن استفاده کنم و بازگشتن البته

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
همه کامنتا رو خوندم یه نظری دارم اولاً اصلا طرف صحبتم نه استاتر و خانوادش هستن و نه هیچ عزیزی من م ...

اه توروخدا ادم مریضی که ب نوزاد تجاوز میکنه یاعغیر مریضه مریضه مریضه صدبار از متجاوز گر حمایت نکن تو جدت همین حمایتا باعث تجاوز های بعدی میشه طرفی که تجاوز میکنه یه انسان مریضه بفهم!

بابا وقتی که اجازه داده دست به گردنش بزنه که تو شک نبوده  اون آقاهه هم کرم داشته اه

خب من چی که دکتر بهم دست زد؟

خب اون باید دست میزد ولی از حدش تجاوز کرد یا خیاطه

که قرار بود فقط سردوزی کنه لباسی که بریدخ بودم رو ولی به هوای اموزش برش سینه اومد جلو بهم دست زد

ما نمبدونی اونا در چه شرایطی بودن و نمیتونیم قضاوتش کنیم فقط همین

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
یجوری میگی فقط😐🤣 انگار برهنه با یدونه شرت بودی خوبه شلوار سوتین داشتی .. اونجا دوربین یا کسی نبود ...

نمیدونم شاید زیادی تو ذهنم بزرگش کردم ولی خب اصلا حس خوبی نداشتم و ندارم

نه مرتیکه بعد از جیغی که کشیدم سریع درو بست از مغازه زد بیرون الهی رو تخته بشورنش 😤

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
خواهر من زیر مانتو همیشه ی تی شرت داشته باش ادمیه میبینی ی جا دکمه لباست کنده شده شرف ادم ب باد میره ...

اره درسته اشتباه خودم بود 

این قضیه مال اسفنده

من فقط یه بافتنی زیر کاپشنم پوشیده بودم برا همین مجبور بودم همونو درش بیارم که بتونم لباس پرو کنم

درس عبرت شد برام

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
من اصلا هیچ وقت  فکر نمیکردم که مردی که حدود 10 12 ساله رفت و امد خانوادگی داریم و منو همیشه دخ ...

اینهمه دارن مبگن حتی دختر بچه های کوچیکتونم پیش محارمشون نذارین بعد تو ب دوست خانوادگیت اعتماد داری؟😑

ولی خانوما خاهشنن در برابر اینجور تعرضای جنسی ساکت نشینین داد و بیداد کتین زنگ بزنین پلیس یا هر چی ... 

سکوت شما باعث میشه طرف،جری تر بشه کارش براش عادی بشه دیگه بترسه از ابن جور غلطا نکنه 

اگه اون حیونا بفهمن که کارشون عواقب داره صدردصد مبترسن مزلحمت ایجاد نمیکنن 

وقتی ساکت میشینیم ب کارشون ادامه میدن و دخترا و خانومای بیشتری قربلنی اینجور تعرضا و تجاوزا میشن

خیلی سخته واقعا امیدوارم به واقعا خدا بدجور جواب متجاوز و بده باید زمان بگذره که یادت بره 

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز