2821
2789
عنوان

تجاوز 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33742 بازدید | 185 پست

تا میتونید از خودتون مراقبت کنید

به هیییییییییچ کس اعتماد نکنید

تو شهر ما چند روز پیش خبر پیچید یه دختر 16 میرفته کلاس ورزشی برگشتنی با دوست مربیش سوار ماشین میشه که برسوندش ولی متاسفانه بهش تجاوز میشه

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود
چطوری یادم بره😭😭 یادش میوفتم همه بدنم میلرزه 

منم شبیه این تجربه روداشتم توبچگی 

خیلییی بده   منم قفل کردم نتونستم چیزی بگم یا حداقل نزارم

هنوزم یادش میفتم دلم میخاد خودمو خفه کنم ک هیچ کار نکردم بااینکه هیچ تقصیری نداشتم  خودتو ناراحت نکن  اینجورادما سزای اعمالشونو میبین   اونی ک من میگگ حالا یه زن خراب گرفته  خودش صب تاشب مث خررر کارمیکنه  زنشم فقططط خرج میکنه و تنهایی میره مسافرت البته خدامیدونه باکی میره   تومجردیش ک باپسرا میرفته   الانم هنوز همونطوره انگار    چندساله بچه دارم نشدن  انشالله هیچ وقت هیچ وقت رنگ بچه رو نبینه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باشه همه چی تقصیر ما😔😔 تو چه پیش زمینه ای داری از آدمی که از بچگیت می‌شناختی و رفت و امد خانوادگی ...

عزیزم چه ربطی داره 

نامحرم نامحرمه جنس مخالف جنس مخالفه 

منم هزارتا اشتباه عین شما داشتم با رفتارم باعث شدم طرف فکر دیگه راجع بهم بکنه 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
ببخشید همتون داری مسئله رو عادی جلوه میدین بهتره خودمونم بیشتر رعایت کنیم شما اشتباه از خودتون بوده ...

من اصلا هیچ وقت  فکر نمیکردم که مردی که حدود 10 12 ساله رفت و امد خانوادگی داریم و منو همیشه دخترم صدا میزنه و.... 

بخواد اینکارا کنه 

اون موقع هم بدنم قفل کرد.... 

ببخشید همتون داری مسئله رو عادی جلوه میدین بهتره خودمونم بیشتر رعایت کنیم شما اشتباه از خودتون بوده ...

هول شده   حتما استارتر خجالتیم هس  روش نشده  چیزی بگه من کامل درک میکنم چون یه بار برام پیش اومده   ادم هنگ میکنه  اصن نمیدونه باید چیکارکنه  

عزیزم دست تو یقت کرد دقیقا چکار کرد؟سینه هاتو دست زد؟

😭دستشو کرد تو بلوزم وسط سینه هام 

اخه من اصلا سینه هام بزرگ نیستن ک بخوان خیلی معلوم باشن یا اینکه چاک داشته باشه😭

وای از دیروز هی میرم جلو اینه میگم که دستش دقیقا کجا رف😭

من اون لحظه اصلا هیچی حس نکردم 

هول شده   حتما استارتر خجالتیم هس  روش نشده  چیزی بگه من کامل درک میکنم چون یه بار بر ...

دقیقا من هنگ بودم 

اصلا نفهمیدم چطوری رسیدم خونه 

چطوری رفتم حمام 

همش حس میکنم خواب دیدم

دقیقا من هنگ بودم  اصلا نفهمیدم چطوری رسیدم خونه  چطوری رفتم حمام  همش حس میکنم خو ...

منم همینطوری نتونستم چیزی بگم منو یارو بغل کرد محکم خودشو مالوند بهم هیچی نتونستم بگم بد تر از همه اینکه آشنا بود همش میدیدمش 

متولد ۶۲ نیستم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز