2789
خب سزارین خوبه دیگه همه راضین 

نه اتفاقااینطورنیس اینجاشایدهمه راضی باشن ولی تودنیای واقعی من ندیدم کسی راضی باشه 

خودم تجربه تقریب سزارین دادم دردبعدش وحشتناکه

تجربه طبیعی هم دارم که عالی بودبرام

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

خیلی راحته.  بخدا فقط شب اول یکمی درد داری اونم با شیاف کنترل میشه .من هر ۴ ساعت شیاف استفاده می‌کردم.  هر کی منو میدید میگفت انگار نه انگار سزارین شدی . چقدر الکی تو دوران بارداری میترسیدم و هیچی نبود . بنظرم دردناک ترین جاش فقط سوند هست   

کاری به کارت ندارم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عوارض طبیعی زیاد نیست ؟ 

کمترازسزارینه 

سزارین پارگی رحم وبخیه خوردن رحم داره .احتمال چسبندگی رحم خیلی زیاده.بعدا ۱۰سال آدم همش دردکمرداره که ازعوارض سزارینه 

توی طبیعی شایدیه برش کوچیک خورده بشه وبخیه بزنن 

دردش هم بعداززایمان کاملامیره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نه اتفاقااینطورنیس اینجاشایدهمه راضی باشن ولی تودنیای واقعی من ندیدم کسی راضی باشه  خودم تجربه ...

یعنی ما تو دنیای خیالی هستیم خب درسته مجازی اینجا اما ماهم تجربه داشتیم

سزارین یکی از چندین عمل سخت دنیاست ولی توایران عین آب خوردن زیادشده وانجامش میدن

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
کمترازسزارینه  سزارین پارگی رحم وبخیه خوردن رحم داره .احتمال چسبندگی رحم خیلی زیاده.بعدا ۱۰سال ...

افتادگی مثانه هموروئید رکتوسل سیستوسل پرولاپس رحمی و هزار تا مشکل دیگه از عوارض طبیعی هست 

نه سزارین نه طبیعی هیچکدوم بدون دردسر نیست 

ضمن اینکه احتمال آسیب به نوزاد در طبیعی بیشتره 

کمترازسزارینه  سزارین پارگی رحم وبخیه خوردن رحم داره .احتمال چسبندگی رحم خیلی زیاده.بعدا ۱۰سال ...

نه اتفاقا اینجوری نیست 

کمردرد و اینا ک کلن ثابت شد بخاطر اینکه آمپول میزنن ب نخاع نیست 

مادر خودم ۳ تا زایمان تو سال ۷۶ و.... کرده هیچکدوم از این مشکلات رو نداشته 

ولی مادر شوهرم ۳تا زایمان طبیعی داشتن ک افتادگی رحم و بی اختیاری ادرار و عفونت های مداوم داره بدتر از همش ب ستون فقراتش کلی آسیب زده هنوزم ک هنوزه درگیرشه 

هرکسی نمیتونه طبیعی زایمان کنه 

سزارین ام قطعا ی جراحی محسوب میشه عارضه ک داره ولی اونقدرام نیست

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

عزیزم اینجاهمه راستشونمیگن 

نمیگم همه مجازین ولی یاتجربه ندارن ومیگن خوبه یایکم دروغ میگن که خوب بودودردنداشتن .درصدکمی هستن که واقعاراست بگن که دردنداشتن واذیت نشدن

من هرکی رودیدم تا۱۰روزبه سختی ازجاش بلندمیشد وپشیمون بودن ازسزارین 

فقط بحث دردش نیست مشکلات دیگه هم داره

نه اتفاقا اینجوری نیست  کمردرد و اینا ک کلن ثابت شد بخاطر اینکه آمپول میزنن ب نخاع نیست  ...

من زیادازدکترامیپرسم درموردسزارین وطبیعی وعوارضشون .بلااستثناهمشون گفتن سزارین ضرراش بیشترازطبیعیه 

درضمن عزیزم ثابت شده که افتادگی رحم ومثانه وحتی بواسیروشقاق فقط وفقط به خاطربارداریه نه نوع زایمان 

اتفاقامامان منم ۳تازایمان داشته که آخرین چندماه پیش بوده .به شدت هم راضیه وخداروشکرتواین سالهامشکلی نداشته

من دوتا سزارین داشتم

صد تا دیگه هم بگن بیا انجام بده، باز نمیترسم

از چیش میترسی اخه؟!

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
افتادگی مثانه هموروئید رکتوسل سیستوسل پرولاپس رحمی و هزار تا مشکل دیگه از عوارض طبیعی هست  نه ...

عزیزم اکثراینایی که گفتیدفقط واسه بارداری وسنگین شدن شکم وفشاراومدن به اون نواحیه 

صحبتای دکترنداحاجیهاروگوش کنید ازعوارض وفوایدهردگفتن

چه عوارضی

گفتم یکم بالاتر

عزیزم اینجاهمه راستشونمیگن  نمیگم همه مجازین ولی یاتجربه ندارن ومیگن خوبه یایکم دروغ میگن که خ ...

شايد بگي منم دروغ ميگم من تو فاميل و دوستان بالاي پنجاه تا زايمان طبيعي و سزارين ديدم و اينكه سزاريني هاي اطرافم خيلي خيلي خيلي بيشتر راضي بودن. 

جاري خودم هم طبيعي زايمان دلشته هم سزارين ميگه واقعا سزارين در براير طبيعي بهشته

من طبیعی میخواستم و واقعا سعی کردم طبیعی بشه. دردشم کشیدم اما در نهایت ضربان قلب بچه افت کرد و سزارین شدم. به شدت از سزارین میترسیدم اما واقعا چیز ترسناکی نبود. دردشم قابل تحمله.مامانم 4 بار سزارین کرده هیچ مشکلی هم نداره. کلا زایمان شانسیه به نظرم

تاپیکای خنده دار تگم کنید ثواب داره😁😘