2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان همه ازخوبیای سزارین میگن برات🤦🏻‍♀️😅

هم طبیعی هم سزارین مشکلات خاص خودشونودارن 

ولی سزارین عوارض بعدش خیلی زیاده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
الان همه ازخوبیای سزارین میگن برات🤦🏻‍♀️😅 هم طبیعی هم سزارین مشکلات خاص خودشونودارن  ولی سز ...

عوارض طبیعی زیاد نیست ؟ 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

ترس که نداره، اگر بی حس کنن شما لحظه ای که نی نی میاد رو می‌بینید خیلی لذت بخش هست ولی آمپولی که به کمر میرنن یه مراقبتی هایی بعد از زایمان داره مثلا چند ساعت صاف به کمر بدون بالش بخوابی 

بار اول من عین خیالم نبود تو‌اتاق عملم خوابیدم   بعد از اینکه بی حسی ر فت سوزش و درد عجیبی داشتم ...بعد که شروع به راه رفتن می کنی دردت هم کمتر میشه ..یه درد قابل تحمله .در کل نترس درد بستگی به بدن داره استرس نداشته باش انقد این زمان ها زود میگذره که فکرشم نمیکنی