2777
2789
عنوان

بنظرتون بعد از جدایی پیام بدم ؟

418 بازدید | 9 پست

دوستان من بمدت ۷ سال با پسری بودم .اوایل که شوخی شوخی گذشت بعدش همه چیز بینمون جدی شد و خانواده‌ها در جریان رابطمون بودن .ولی پسری که باهاش در ارتباط بودم مشکل خونوادگی و مالی زیادی داشت .نه کار نه پول.ولی عاشق هم بودیم .هر دو تحصیل کرده ایم و بیکار .بهش گفتم تو بیا جلو با هم کار میکنیم و برای آینده تلاش میکنیم میگفت من چطور غرورم اجازه بده واست کم بزارم و اینطور بود که مشکلات شروع شدن و من جدا شدم .خیلی اصرار و التماس کرد ولی من رفتم .سه ماه گذشته من همه کاری برای فراموش کردنش کردم.

چندین کلاس و باشگاه و تفریح وووو در حدی ک وقتم کامل پر بشه ولی یک لحظه از یادم نرفته ...

جدیدا دارم کار میکنم و دستم توی جیب خودمه 

ولی جای اون عشق تو زندگیم خالیه .

شما بگید چکار کنم ؟؟؟

پا روی غرورم گذاشتم بهش پیام دادم جوابمو نمیده ....

چکار کنم تروخدا

اگه جوابتو نمیده بیخیالش بشو شاید بیخیالت شده

اگه راحت رفته این امکانم هست که عشقش واقعی نبوده

تو قدمتو برداشتی بقیشو بسپار به اون

نمیتونی که خودتو خرد کنی که ایا جواب بگیری یا ن

درضمن پسره باید به هر صورتی شده کار میکرد حالا هر کاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی جواب نمیده خودتو کوچیک نکن ... منم تو این حالتم دارم از درد عشق میمیرم ولی چاره ای نداریم جز تح ...

بین من ازش جدا شدم و ولش کردم .التماس و اصرار و گریه میکرد من گفتم دوستی بسه باید جدا شیم .ولی نمیدونم چکار کنم نمیشه .به هر دری میزنم نمیشه فراموشش کنم .حالا اون جوابمو نمیده 

بین من ازش جدا شدم و ولش کردم .التماس و اصرار و گریه میکرد من گفتم دوستی بسه باید جدا شیم .ولی نمیدو ...

لج کرده یا شایدم کلا بیخیال شده

مردا این مدلی ان هر چی بیشتر بری سمتشون بیشتر میکشن کنار بیخیال شو شاید خودش پیام داد

لج کرده یا شایدم کلا بیخیال شده مردا این مدلی ان هر چی بیشتر بری سمتشون بیشتر میکشن کنار بیخیال شو ...

سه ماهه جدا شدیم .ماه اول خیلی پیگیر بود من رفتم .حالا سه ماهه ازش بیخبرم

سه ماهه جدا شدیم .ماه اول خیلی پیگیر بود من رفتم .حالا سه ماهه ازش بیخبرم

چاره ای نداری جز صبر ... ولی خواهشا خودتو کوچیک نکن

من تجربه دارم که بهت میگم

یادم میوفته چکارایی کردم که نگهش دارم حالم از خودم بهم میخوره 

ارزش خودتو حفظ کن