2789
عنوان

دندون پزشکی

611 بازدید | 51 پست

دندون پزشک خیلی زیاده اصا هر خیابون میری چنتا هس خیلی زیادن ی سوال کار گیر میاد با این اوضاع 

حاضرم سالیان سال درس بخوانم که ی روز برم سر کار :/

موقعیت شغلی مهمه فقط پز داداشش نون و آب نمیشه

میشه در مورد این رشته راهنمایی کنین لطفا؟؟؟؟🚶🏻‍♀️ دندون خوبه یا دارو ؟ میخوام هدفمو انتخاب کنم که بفهمم چ درسی اولویت ام باشه

کنکوری سال بعدم🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

علاقه مهمه 

من دندونو دوست ندارم اشباع شده اما اگه کارت خوب باشه میگیره اولاش سخته ولی  اما داروسازی باز بهتره 

منم سال اخرم اما سال بعد کنکور میدم 

دکترداروخونه ای ک توش کار میکردم  میگفت میتونستم دندونم برم اما داروسازی زدم چون اینده اش ب نسبت بهتره و سریعم ب درامد میرسی 

دکترمون ۲۵ سالش بود 🥺

راحت میگم استادت هیچی نمیدونه که میگه برا دندون کار گیر نمیاد😐

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

ما تهرانیم بالاشهرم نیسیم به جرعت میتونم بگم تو ملحه ما کمه کم 50 تا مطب دندان پزشکی نمیدونم چرا جدیدا اینجور شده مطب پزشکی اونقد نیست که دندون هست

تازه الان که قدیمی ان جدیدا ک همه هجوم بردن این سمتا و همچنین با طرح افزایش ظرفیت عملا دیگه فایده ای نداره یعنی درامد اونچنانی نمبتونی بدست بیاری مثله الان یا حقوق معمولی میتونی داشته باشی اگه برات این چیزا مهم نیست خوبه دارو هم خب دقیق نمیدونم چه شغلایی داره اما داروخونه بخوای بزنی باید سرمایه زیادی داسته باشی 

علاقه مهمه  من دندونو دوست ندارم اشباع شده اما اگه کارت خوب باشه میگیره اولاش سخته ولی  ا ...

🙂دقیقا آینده شغلی اولویته 

:) میگن دارو هم زیاده مدت تحصیلش 

خیلی دندون دوس دارم دلیل اومدنم ب تجربیم همین دندون بود:)))))))))))))) اما موقعیت اش هم مهمه برام

میخوام ک هدفم کاملا مشخص کنم چون این دو رشته زیر گروه  هاشون متفاوته

میدونم:) براشم کلی میخوانم اما استادم میگفت هدفت عوض کم دندون کار گیر نمیاد:/

این حرفا و سوالا رو همه اول راه میپرسن

راه کنکور خیلی طولانی و عجیبه حالا تا اخرش برو به حرفم میرسی که چی گفتم 

خیلی از چیزا برا خیلی از بچه ها اونجور که میخوان پیش نمیره و اتفاقات عجیب زیاد داره

یه نصیحت بکنم لطفا از حاشیه ها دست بردار من خودم دانشجوی دارو هستم 

فقط رو رتبه تمرکز کن رو حاشیه نرو 🚶‍♀

صاحب اصلی اکانت منم تاپیک های بعد۵تیر متعلق به کاربر دیگه هستن  -

چی بگم والا هر رشته ایی سختیای خودشو داره الان به هرکی بگی چه شغلی خوبه فورا میگه پزشکی در صورتی قبولیش سخته و کلی باید تلاش کنی اما شدنیه اگه ۱۸ سالت باشه و قبول شی تا ۳۵ سالگی درگیر درسای سخت و استرس و ... تا اینکه ۴۰ سالگی به درآمد برسی ، دندون پزشکی هم خوبه به شرطی که مهارت خوبی داشته باشی و سرمایه میخواد، عزیزم اگه واقعا علاقه داری برو انشالله که موفق باشی اما قبل از هرکاری خوب تحقیق کن 😉