2777
2789
عنوان

دندون پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 51 پست
دوبار کرونا گرفتم..بعد عید و بهمن یه حالتی از افسردگی گرفتم..خیلی خوندم و آخرا خیلی خسته شده بودم..م ...

دوران کنکور خیلی خسته کننده اس .من برای ۴۰۲شروع کردم .خیلی هم وقت اضافه دارم .مشاورم رو عوض کردم خیلی بهم فشار میورد.اما سر برنامه بودم خوبیش اینه

🙂خیلی خوبه

ولی برو دنبال علاقتتتت ک حتی اون یذره پولم حالتو خوب کنه

دندونپزشک خالم جوون بود و تخفیف گذاشته بود چون اولاش بود با تخفیف خالم ۲۶ تومن پیاده شد 😂😂😂واس همین برو اگه دوسش داری مثلا شاید درامدت ۱۰۰ کیلیون نباشه اما زیر ۴۰ ۵۰ ام نیست فک منم 

اگه بری داروام ممکنه حجم درسای ک امکان داره عااقه ام نداشته باشی تورو اذیت کنه ک دیگه زده میشی 

ایشالله هر چی بری موفق بشی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فقط درگیر حاشیه نشو درگیر شی باختی همین

واسه این حاشیه ها و اینترنت و غیره میخام گوشی نوکیا بگیرم ..این گوشی ک دستم باشه می‌رم توی انستا و کلی روش مطالعه ک گیجم کرده ..میخام بمونم روی ی مشاور و تموم تا آخرش برم

دوران کنکور خیلی خسته کننده اس .من برای ۴۰۲شروع کردم .خیلی هم وقت اضافه دارم .مشاورم رو عوض کردم خیل ...

حالا اولشه..یه اتفاقای عجیبی بیفته 😂فکر میکنی اون ۶۰۰هزار نفر هیچکدوم نخوندن..صدهزار نفر یه عالمه خوندن و تست زدن ولی یه جای مسیر همیشه یه اشتباهی پیش میاد..با اینکه ادم اولش میگه نه بابا مگه خنگم مدیریتش میکنم یا برا من پیش نمیادو تا اخرش میرم با برنامه..

صاحب اصلی اکانت منم تاپیک های بعد۵تیر متعلق به کاربر دیگه هستن  -
😂🙂🫂ممنون از امید

اینو واقعا بهت میگم..خودتو اماده کن براش..فقط سعی کن خیلی از درسا عقب نیفتی اینجوری بازم مدیریتش اسون تر میشه..

صاحب اصلی اکانت منم تاپیک های بعد۵تیر متعلق به کاربر دیگه هستن  -
واسه این حاشیه ها و اینترنت و غیره میخام گوشی نوکیا بگیرم ..این گوشی ک دستم باشه می‌رم توی انستا و ک ...

ببین گوشی یکی از حواشیه

اولا اینو بهت بگم سال کنکور خیلیییی زود تموم میشه خب؟

ینی چشم بهم بزنی اخر سال شده و دوماه مونده ب کنکور

دومیش اینه اگه ازمون ازمایشی میری درگیر تراز نشی!!

فقط رو درصدات تمرکز کن و سعی کن هر ازمون که میگذره درصداتو افزایش بدی؛ تراز اصلا مهم نیست چون کلی تقلب میشه

یکی دیگش اینه که خودتو با دوستات مقایسه نکنی

ارتباطتو خیلی محدود کن

خودت باشو خودت..

به حرف کسیم توجه نکن اگه انرژی منفی دادن

چند منبعی هم نباش

راه مشخصه فقط تلاش کن ی سالو

بدون توجه به کسی یا چیزی

فقط جوری بخون که کنکورت که تموم شد

پیش خودت شرمنده نباشی

این جمله رو بگی که من تمام تلاشمو کردم

این چیزاییو ک گفتم تجربیات خودم بود

امیدوارم اشتباهات منو تکرار نکنی و موفق باشی

ولی برو دنبال علاقتتتت ک حتی اون یذره پولم حالتو خوب کنه دندونپزشک خالم جوون بود و تخفیف گذاشته بود ...

🫂😂پول مهمه

ولی من وقتی نهم بودم ۴ دندونم خراب شده بود گریه میکردم ک بدبخت شدم 😂🙂 البته بگم پوسیدگی هاش با  عکس مشخص بود دکترش وقتی گریه امو دید دلش برام سوخت بجا ۱ میلیون ۴۰۰ گرفت از اون موقع:)به دندون علاقه مند شدم دندون زیباییه میتونه زندگی کسی رو از اینور ب اونور کنه 

خداروشکر دندونام الان هیچ مشکلی  ندارن

خیلی بد بود با وجود مسواک زدن چطور اونجور شده بودم خودمم نفهمیدم :/💔 اما بگم خیلی رو دندون حساسم 

ببین گوشی یکی از حواشیه اولا اینو بهت بگم سال کنکور خیلیییی زود تموم میشه خب؟ ینی چشم بهم بزنی اخر ...

چقد خوب راهنماییم کردی مرسی عزیزم ،💞💞💞من از دست حرف مردم به کسی نگفتم ک واسه کنکور میخونم .متاهلم بچه ندارم .شوهرم ۲۴ساعت سر کاره ی نهار میاد و می‌ره ..دو تا دوست دارم ک یکیش اسکیزوفرنی داره ک اوایل خیلی منو کشید پایین ..دومی هم افسردگی گرفته جدیدا همش انرژی منفی میده چرا درس میخونی .اولی رو بلوک کردم بهشم گفتم ..این دومی رو کاش بتونم بلوک کنم .البته تمام هدفم از اینکه گوشی رو عوض کنم بخاطر این دوستامع ک از وات دیگه پیام ندن جواب تلفن عم ندم ..خدا کمک کنه . دعا کن واسمون

ببین گوشی یکی از حواشیه اولا اینو بهت بگم سال کنکور خیلیییی زود تموم میشه خب؟ ینی چشم بهم بزنی اخر ...

🫂💚🥺شم

گوشی واقعا خیلی بده با اینکه ی گوگل دارم فقط خیلی باز میام داخلش......تنها را اینه گوشیمو بدم ب مامانم 

چقد خوب راهنماییم کردی مرسی عزیزم ،💞💞💞من از دست حرف مردم به کسی نگفتم ک واسه کنکور میخونم .متاهلم ...

ایشالا بهترین چیزا پیش بیاد واست..

بلاک کن خودت مهم تری... بدون رودروایسی

موفق باشی

🫂😂پول مهمه ولی من وقتی نهم بودم ۴ دندونم خراب شده بود گریه میکردم ک بدبخت شدم 😂🙂 البته بگم پوسی ...

پس نری دندون خودم میزنمت 😂😂😂

تو ک انقد براش ارزش قائلی و حس خوبی بهت میده حتما برو پولشم درمیاد چون برا کارت ارزش قائلی و از رو اجبار نیس 

منم از وقتی رفتم داروخونه عاشق دارو شدم 

🫂💚🥺شم گوشی واقعا خیلی بده با اینکه ی گوگل دارم فقط خیلی باز میام داخلش......تنها را اینه گوشیمو ...

اره گوشیو تحویل بدی خوبه

ی سال چیزی نمیشه اگه گوشی نداشته باشی

یا ی برنامه های قفل گوشی هست

اونو نصب کن گوشیتو از صب تا شب قفل میکنه‌

نمیتونی کاریش کنی