2777
2789
عنوان

دندون پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 51 پست
چطور قبول شدی .چقد وقت گذاشتی من عاشقشم 

خیلی باید آزمون و خطا کنی و یادبگیری...من سال کنکور یه اتفاقای عجیبی افتاد که اصلا فکرشونو نمیکردم...

صاحب اصلی اکانت منم تاپیک های بعد۵تیر متعلق به کاربر دیگه هستن  -

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🙂دقیقا آینده شغلی اولویته  :) میگن دارو هم زیاده مدت تحصیلش  خیلی دندون دوس دارم دلیل ا ...

ن مدت تحصیلش کمه و سریع ب درامد میرسی فقط حجم درساش زیاده ک دکترمونم میگفت از ۲۴ ۲۵ میتونی مشغول شی حالا گرفتن دکترا و داروخونه زدن اره یکم فرق داره الان دکتر ما ک مسئول فنی بود ماهی حداقل ۱۵ در میاوورد 

حتما عزیزم

برنامه خواندنت چطور بود روزی چقد مطالعه داشتی؟ برای دروسی مثل زیست و شیمی چه منابعی داشتی و شیوه مطالعه عمومیات چطور بود ب خصوص تابستون و سال کنکورت🙂

کمی واسه ماهم بگو تجربه بشه

دوبار کرونا گرفتم..بعد عید و بهمن یه حالتی از افسردگی گرفتم..خیلی خوندم و آخرا خیلی خسته شده بودم..مادرم تصادف کرد..وقت کم اوردم...بعضی از منابعو اشتباه انتخاب کردم..

دوبار کرونا گرفتم..بعد عید و بهمن یه حالتی از افسردگی گرفتم..خیلی خوندم و آخرا خیلی خسته شده بودم..م ...

🥺🫂مهم اینه ک قوی ادامه دادی و رسیدی بهش

🙂🫂میشه در مورد منابع ات بگی لطفا من خودم سردرگمم

برنامه خواندنت چطور بود روزی چقد مطالعه داشتی؟ برای دروسی مثل زیست و شیمی چه منابعی داشتی و شی ...

روش مطالعه که بستگی به هر شخص داره..باید ازمون و خطا کنی روش خودتو پیدا کنی..من مدل خاصی نمیخوندم همون درسنامه وتست..زیست نشرالگو داشتم شیمی مبتکران..روزی تقریبا دوازده ساعت میخوندم..برنامه هم دوباره خیلی به خودت بستگی داره..خیلیییی...باید انقدر برنامه بریزی مشکلاتتو پیدا کنی رفعش کنی ببینی با کدوم جور میشی..