2777
2789
عنوان

راه حل

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 28 پست

راستي كتابي ميشناسين كه مطالعه كنم براي بهبود روابط اجتماعي يا سايتي يا هرچيزي كه باهاش بتونم بهتر رفتار كنم من خيلي عصبي شدم و خيلي جاها بخاطر همين زود جوش ميزنم يا زود تصميم ميگيرم كه عواقب بدي داره 

از خود همسرت مشتاق تر باش  هی بگو بریم خونه خواهرت بعد بگو دست خالی نریم  انقده حاشیه اض ...

آها متوجه شدم بنظرتون حتي رفتاراشونم با چندتا رفتار مثبت قاطي كنم و بگم تاثيرش بيشتر ميشه يا اون موقعم بيشتر رفتار مثبت تو ذهنش ميمونه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها متوجه شدم بنظرتون حتي رفتاراشونم با چندتا رفتار مثبت قاطي كنم و بگم تاثيرش بيشتر ميشه يا اون موق ...

نه اصلا از رفتار اونا چیزی نگو 

فقط خودت

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خيلي ببخش وقتتم ميگيرم ولي بخدا خيلي پرت شدم كلا زندگي خودم يادم رفته باورت ميشه يه كاري باهام كرده بود سه ماه بعد ازدواجم قرص ضدافسردگي ميخوردم داغونم كرده بود با دروغ و تهمتاش واسه همين كلا خود قبلمو فراموش كردم

نه اصلا از رفتار اونا چیزی نگو  فقط خودت

مثلا همسرم براي تولدش تبريك خيلي صميمانه و استوري براش گذاشته بود اونم خيلي تشكر و إبراز علاقه كرده بود ب همسرم و احساسي باهاش حرف زده بود ك تو مثه پدرمي بهترينم واينا بعدش ب من ميگه پيش جاريم داداشم الان پشيمونم شده ولي ديگه فايده نداره و طعنه هاي اينجوري مثلا چطور اينو به همسرم منتقل كنم كه ديگه تبريكاتو رسمي بهش بگه  اين حرفش ديوونم كرده

مثلا همسرم براي تولدش تبريك خيلي صميمانه و استوري براش گذاشته بود اونم خيلي تشكر و إبراز علاقه كرده ...

درست متوجه نشدم

ولی خیلی با محبت بگو عزیزم منم خواهرت رو دوست دارم ولی وقتی من و شما رو جدا میدونن اذیت میشم

درست متوجه نشدم ولی خیلی با محبت بگو عزیزم منم خواهرت رو دوست دارم ولی وقتی من و شما رو جدا میدونن ...

شوهرم واسه تولدش براش استوري گذاشته بود درحاليكه بجز من و روم ادرس براي هيچكي نميذاره ولي تولدش هم استوري گذاشت و تبريك خيلي صميمي براش فرستاد اونم از شوهرم خيلي تشكر كرد و إبراز علاقه و اينا ولي پيش جاريم بهم طعنه ميزد كه داداشم الان پشيمون شده كه قبلا بخاطر زنش باهام بدرفتاري ميكرد و طرف زنش بود تازه ميخواد برام جبران كنه ولي ديگه فايده نداره برام و از اين حرفا حالا ميخوام شوهرم متوجه بشه بعد اين فاصله هاشو رعايت كنه و اينقدر خودشو صميمي نكنه اين صميمت و سادگي بيش از حدش باعث شده به هبچكدرم از ما احترام نذارن 

شوهرم واسه تولدش براش استوري گذاشته بود درحاليكه بجز من و روم ادرس براي هيچكي نميذاره ولي تولدش هم ا ...

همون موقع همسرت رو صدا کن بگو فلانی جون اینجوری میگن

همون موقع همسرت رو صدا کن بگو فلانی جون اینجوری میگن

واقعا؟؟جوا ميده

اپرا من خيلي از قضايا كردن ميترسم دلم ميخواد همه رو راضي نگه دارم ميدونم اين بدترين اخلاقيه كه يه آدم ميتونه داشته باشه خيلي ميخوام ترك كنم ميشه راهنماييم كنين واسه همين نميتونم حقمو بگيرم يا جواب كسيو بدم چطور ميتونم خودمو اصلاح كنم رفتار اجتماعي درست رو ياد بگيرم؟كتابي يا منبعي هست بهم بگين

چطور از كجا شروع كنم؟بنظرتون ميشه عوض كنم رفتار و شخصيتمو واقعا اذيت ميشم خودم

شخصیت عوض نمیشه شما کم کم یاد میگیر مسایل رو حل کنید انبار نکنید