2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6888 بازدید | 292 پست
مثلا دو ماه دیگه یا الان اینکارا رو کنم؟

همین الان. الان فک کنم ذی حجه اس. بعدش محرم و صفره. تا دو ماه نمیشه جشن گرفت. بگو قبل محرم میخوایم مراسم بگیریم. 

مهمونای درجه یک رو دعوت کنین.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین الان. الان فک کنم ذی حجه اس. بعدش محرم و صفره. تا دو ماه نمیشه جشن گرفت. بگو قبل محرم میخوایم م ...

مثلا دعوت خاهر و برادر و...؟بگم جشن بگیر یا تکلیف روشن کنه؟اخه رقص بلد نیستم.اگرم یاد بی گرم چطوری توی دوماه؟

مثلا دعوت خاهر و برادر و...؟بگم جشن بگیر یا تکلیف روشن کنه؟اخه رقص بلد نیستم

بله + عمه و خاله و دایی و عموی هر دو طرفتون. دیگه بچه هاشونو دعوت نکنید. ی جور محترمانه برسونید که میخوایم یه جشن مختصر بگیریم و حضورتون باعث برکت زندگیمون باشه. (گرچه فقط میان میخورن و بعدم ایراد میگیرن 😒)

نه بگو این تاریخ چطوره، مناسبت داره، شگون داره برامون. 

اصلا مهم نیست. دو تا دست تکون بده، شوهرتم برات کف بزنه همراهیت کنه کافیه. تو فیلم خوب میوفتی، خود فیلم بردارم بهت یاد میده چیکار کنی.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
واقعا یاد میده؟.وایوای. حس میکنم زمان میبره

میگه چیکار کنی. میری کیلیپ عروس دامادا رو نگاه میکنی، دوتا چرخش و ی چنتا حرکت دست با ناز و ادا و تمام.

اصلا. اگه پول باشه دو هفته کافیه

یعنی برم کلاس؟

نه

وای.کی بهش بگم عروسی بگیر .توچه موقعیتی؟؟چجوری بگم

عزیزم من تاپیکتو خوندم واقن برات ناراحت شدم خودمم سه سال عقدبودم واقن‌خیلی سخته توی موقعیتی ک دیدی حالش خوبه و خونتون نیستی باهاش حرف بزن بگو خسته شدی میخای بری خونه خودت اذیتی بگو تکلیفتو روشن کنه ک نتونه بگه کسی یادت داده تاکی عقد گیرم دوسال دگم موندی بلخره چی اخرش چی

دراخر اگر دیدی نتیجه نداد بگو خانوادت باخانوادش صحبت کنن این دخالت نیس همونطوری ک باهم صحبت کردن وصلت کردین الانم صحبت میکنن ک سروسامون بگیرین خیلیم جدی باشین اصلا کوتاه نیاین شوهرتم گف طلاقت میدم ناراحت نشو مردا ازین چرندیات زیاد میگن ک کوتاه بیای ولی اثلا نترس دوروز از حرفش بگذره خودش میگ غلط کردم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

ببخشید چطور خانواده شوهرت پولدارن  بعد شوهرت کارگره؟؟؟🙄🙄😯😯😯😯 مگ میشه ینی با  وجود خانواده پولدار شوهر شما میره کارگری میکنه؟؟؟؟!!!!!!!

واسه سالم بغل گرفتن نی نیم یه صلوات میفرستین؟💞❤🙏خدایا به منتظران فرزندسالم و صالح بده💞🙏
ببخشید چطور خانواده شوهرت پولدارن  بعد شوهرت کارگره؟؟؟🙄🙄😯😯😯😯 مگ میشه ینی با  وجود خا ...

اره میره کارگری میکنه.براش هیچ کاری نمیکنن.میگن ما ک راضی نیودیم.خودت خاستی  پس خودت خونه دار بشو و....اینجوری کزدن شوهرم هی میگه طلاق و....رفتارش باهام عوص شدو ....فکرمیکنه مقصر همه اینا منم.خب میگفتی راصی نیستن من  باهات ازدواج نمیکردم.چرا صد بار اومدن خاستگاری برات اخه

مگ بزور مفت گرفتنت؟ خواسی مفت عروسشون نشی والا 

عزیزم صد بار اومدن خاستگاری که زنش نشی این میشه اون میشه کلافه شده بودیم...منم ج بله دادم

منو گرفتن  حالا دبگه هیچ خرجی نکردن فقط ادیت شدم.چ ربطی داره  حرفتون

عزیزم صد بار اومدن خاستگاری که زنش نشی این میشه اون میشه کلافه شده بودیم...منم ج بله دادم منو گرفتن ...

خب جواب بله دادی مبارکه ولی چرا اینقدر شل گرفتی و بله دادی؟ قبل عقد میرفتین خرید طلا مثلا میگفتی رسممونه سر سفره عقد سرویس طلا رو بدین ب عروس و.. الانم بسپر ب بزرگترا بنظرم خودت کاری نکن