2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6888 بازدید | 292 پست
منم ۳ساله عقدم عزیزم بلاتکلیفم، مشکل مالی زیاد داریم نمیتونیم عروسی کنیم

عریزم منم دو سال تو عقد بودم 

تجربمو میگم شاید بدردت خورد 

منم خانواده ی همسرم اصلا عین خیالشون نبود و واقعا اصلا پیگیر عروسی نبودن

آخرش منم زدم ب سیم آخر و با شوهرم رفتیم تالار گرفتیم ، وقتی تالار گرفتیم اومدیم خونه مادرشوهرم و بهشون تاریخ عروسی رو گفتیم ( سه ماه بعد بود ) 

بعدش اینا یکم ب هول و ولا افتادن و یکم خودشون و جمع کردن

وگرنه اگه ب اینا بود صد سال دیگه عروسی نمیتونستن بگیرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خانوادت پشتتن طلاق بگیر من بخاطر اینکه پدرم مشکلات زیاد داره موندم تو این بلاتکلیفی نمیخوام جد ...

عزیزم شرایطت خیلی مشابه منه 

منم خانواده ی همسرم جالب نبودن 

ولی همسرم واقعا هوامو داشت 

برا همین اگه شوهر تو هم آدم خوبی هستش ،فکر طلاق و نکن ، چون شوهرت اگه پشتت باشه خانوادش دیگه هیچ غلطی نمیتونن بکنن

بزرگترین اشتباهت این بوده ک باهاش رابطه کامل برقرار کردی،معلومه ک وقتی مثل زنش پیشش میخوابی و هیچ کم ...

بخدا ب این حرفا نیس،خیلی ها رابطه داشتن و همسرانشون لحظه شماری میکردن برا عروسی ، مثه همسر خودم 

شوهرش اگه آدم درست و حسابی میبود، ب رابطه و این حرفا کاری نمیداشت،وظیفش بود عروسی 

ولی با این شوهری ک من از ایشون دیدم رابطه هم نمی داشت همین بود 

پس چیکارکنیم؟ دیگه ر ب ط ه برقرار نکنیم بگیم تا تکلیف روشن نشده و....؟؟خونشون هم نرم دیگه؟؟؟

اسی از چی میترسی؟ شوهرت پول ک نداره ، اخلاق ک نداره ، حمایتت ک نمی کنه 

مشخصه ازدواج هم کنی تنهایی.

چرا می ترسی محکم باهاش حرف بزنی ؟

بهش بگو عزیزم عروسی میخوام ، طلا میخوام ،هر چیزی ک مخصوص یک عروس هستش و میخوام 

نمی تونی برام فراهم کنی ، برو طلاق بده 

زن خرج داره مفت ک نیست 

نهایتش اینه ک بگه طلاقت میدم 

حداقل از این همه بلاتکلیفی و کلی آرزویی ک بعدا ب دلت میمونه راحت میشی

ب بزرگترا بگم بخرن یعنی؟چیکارکنم

منظورم‌اینه بزرگترت بره با خانوادش حرف بزنه بگه عقد دیگ بسه برین سرخونه زندگیتون اگ شوهرت خوب بود کار میکرد و کم میاورد میگفتم کوتاه بیا درکش کن ولی اینجوری ک تو میگی بنظر من کوتاه نیا...خودتو بی ارزش میکنی بدون هیچی بری زیر ی سقف مگ شهر هرته خانوادش اومدن خواستگاری الانم باید مسوولیت قبول کنن

میگم ک بیشتر ۱ سال دقیقا همین حسارو همه دارن هیچ کس حوصله نداره مخصوصا اگ شوهرت ازت دور باشه من شو ...

منم17سالم بود عقد کردم منطقه ما رسمه خونه باید آماده باشه بعد عروسی کنی یعنی همه حتی آدمای فقیر هم خونه میسازن,بعد ما قبل عقد شرط کردیم که خونه میسازین?خانواده همسرم گفتن نه یه خونه که 2خونه میسازیم,سال اول که هیچ کاری نکردن سال دوم تا سوم هم همسرم رفت سربازی بعد 3سال دیگه خودش شروع کرد به خونه ساختن اونم همش با وام های مختلف,حتی زمینم بهش ندادن با وام ازدواج خودش و من زمین خرید,طرف ما زمین ارزونه,تا حالا که4ساله عقدم یه بار هم برا من یه کادو نیاوردن خانوادش,تا حالا نگفتن این100هزارتومن پول برا عروسمون فقط یه بار عید اول یه کیسه برنج آوردن دیگه تمام,اینا با وجودیه که خیلی پولدارن دیگه پسر دیگه ای هم تو خونه ندارن که بخان خرج اون کنن,بعد سه سال که همسر من خاست خونه بسازه خانوادش هم گفتن ما هم خونمون پسندمون نیست شروع کردن به خونه ساختن حالا خونه اونا نزدیکه تموم شه و خونه ما هنوز اسکلته اونم با هزارتا وام,با وجود اینکه طرف ما خیلی رسم طلا هست 4تا النگو همسرم فقط با پولایی که خودش از قبل داشت برام خرید حتی جشن عقد هم نگرفتن یعنی هیچ هیچ هیچ بودن برام توی این 4سال,جالبیش اینه که خانواده من خیلی سرتر از اونا هست و اینکه ازدواجمون هم سنتی بوده که مثلا بگم شاید راضی نباشن,بدبختی اینه که دیگه همسرم هم پیشم نیست خونشون دوساعت با ما فاصله داره چون کارشون اونجاست ماهی یه بار میبینمش,ایقد خانوادش ظلم کردن و میکنن که حد نداره,بخدا اگه پول نداشتن هیچ اهمیتی برام نداشت چون خداروشکر ما خانواده ندارایی نیستیم که محتاج یه کادو از طرف اونا باشم ولی چون زیادی پولدارن و اینطور بی معرفتی و اذیت میکنن آدم ناراحت میشه 

اسی از چی میترسی؟ شوهرت پول ک نداره ، اخلاق ک نداره ، حمایتت ک نمی کنه  مشخصه ازدواج هم کنی تن ...

بهش گفتم. گفت معلوم نیس باید صبر کنی. گفتم تاکی

میگه میترسی سنت بالا بره کسی نگیرتت؟

اسی از چی میترسی؟ شوهرت پول ک نداره ، اخلاق ک نداره ، حمایتت ک نمی کنه  مشخصه ازدواج هم کنی تن ...

بهش بگم چندماه دیگه عروسی کن،؟اینم گفتم بهم میگه میترسی سنت بالا بره.بعد کسی نگیرتت؟

منظورم‌اینه بزرگترت بره با خانوادش حرف بزنه بگه عقد دیگ بسه برین سرخونه زندگیتون اگ شوهرت خوب بود کا ...

زنگ نمییزنن .نمیان بهم سر بزنن. ن اینه حتی خبرم رو میگیرن.دعوتم نمیکنن.ن هدیه ای. حتی تو مراسم ها بهمون تبریک نمیگن و....انگار وجود ندارم

زنگ نمییزنن .نمیان بهم سر بزنن. ن اینه حتی خبرم رو میگیرن.دعوتم نمیکنن.ن هدیه ای. حتی تو مراسم ها به ...

چی بگم مگ میشه اخه ! جاری داری؟ اوناهم همینطور بودن؟شوهرت چی میگ؟ میخوای ادامه بدی؟

چی بگم مگ میشه اخه ! جاری داری؟ اوناهم همینطور بودن؟شوهرت چی میگ؟ میخوای ادامه بدی؟

جاری دارم.اونا مثل من نبودن یعنی وقتی میرفتن اونجا دست ب هیچی نمیزدن.میخوردن ومیریختن وخرج میکردم.مادرشوهرم اینا و براشون هدیه میگرفتن دعوتشون میکردن .زنگ میزدن بهشون سر میزدن

جاری دارم.اونا مثل من نبودن یعنی وقتی میرفتن اونجا دست ب هیچی نمیزدن.میخوردن ومیریختن وخرج میکردم.ما ...

پس چرا با تو بد شدن کم شانسی ها شاید شوهرای اونا بیشتر به خانوادشون کمک میکنن و...