2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6893 بازدید | 292 پست
اره دقیقا باچشم خودم دیدم.همشون نشسته بودن منو نگاه میکردن درگوشی و میخندیدن( من درحال رسیدگی به کار ...

باید یاد بگیری وقتی میری خونه خانواده شوهر دقیقا مث یه مهمان رسمی برخورد کنی! حتی توی نحوه لباس پوشیدنتون جلوشون باید مث یه مهمان جلوشون ظاهرشی حتی توی خونه خودت مث میزبان جلوی مهمان غریبه....من نمیگم وقتی پیششونی کمک نکن چون بنظرم واقعا بی احترامیه فرضا طرف واسه اینکه شما رفتی زحمت کشیده تدارک دیده بعد بری بشینی نگاه کنی بذارن جلوت بخوری خیلی زشته اما اینکه بری تا خرخره کار کنی درست نیست در حد اینکه کمکشون چندتا چی رو جابجا کنی کافیه باید با خانواده همسر خیلی با سیاست برخورد کنی....اما بازم بهت میگم حتما مشاور برو اگر آینده ات و آرامشت برات مهمه و یه تصمیم جدی برای این رابطه بگیر من یکی که واقعا برات نگران شدم و اعصابم خورد شده🙄

💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چرا نمیگیرن. عروس آخری شونم. برا اونا سنگ تموم. مثلا نفری ۲۰۰ گرم طلا.خونه بزرگ و شیک جهیزیه ...

همسرت چی میگه؟

سه سال نامزدی خیلی زیادهههه

خانوادت نمیتونن باهاشون صحبت کنند که زودتر عروسی کنند؟

همسرت چی میگه؟ سه سال نامزدی خیلی زیادهههه خانوادت نمیتونن باهاشون صحبت کنند که زودتر عروسی کنند؟

میگه زوده خانوادم  راست میگن صبر کن چرا منو توفشار میزاری  و.....درکم کن. سنی نداری 

خانوادم صحیت کزدن شوهرم وخانوادش گفتن تومسائل خواهر برادری  دخالت نکنین.این اخه ک جاش خاهر برادریه.این مسائل زندگی مشترکمونه

اره باید برم.راه کار بگیرم مشاوره بگیرم و..خستم.

حتما برو...اینکه زودتر تکلیفتون مشخص بشه واقعا بنظرم اصلا مهم نیست مهم مشکلاتی که توی این مدت پیش اومده و بعدا برای زندگی مشترک مخربه.....برو ان شالله که بهترین اتفاق برات میوفته و میتونی تصمیم درست و صحیح برای آینده و زندگیت بگیری😘❤

💔
میگه زوده خانوادم  راست میگن صبر کن چرا منو توفشار میزاری  و.....درکم کن. سنی نداری  ...

سه سال زودههه

ببین به نظرم دیگه اونحا نرو بگو برام عروسی بگیر بعد میام خونتون

بزار اول اون  حرف طلاق رو پیش بکشه چون متاسفانه اگه نخواد میتونت طلاق نده😔😔

ببخشیداااا کوتاه اومدن با کولی دادن زمین تا اسمون فرق داره

اره واقعا. بهم گفتن کینه ای نباش.درصورتی  ک کینه این نیستم  .بهم حق ندادن ک از دستشون ناراحت باشم.گفتن حرف بزن.  حالا خودشون سر مسایل کوچیک بحث میکنن سالها قهرن

انشالله زودتر بری خونه خودت عزیزم  خوشبخت بشی 🌹🌹

مررررسی عزیزم🌹❤️انشاالله شما هم خوشبخت و عاقبت بخیر بشین💋

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
وای.کی بهش بگم عروسی بگیر .توچه موقعیتی؟؟چجوری بگم

موقعیت چیههه

هر وقت دیدیش بهش بگو

یا بگو بیاامروز باهات کار مهم دارم برو بیرون  یا داخل ماشین بهش بگو 

با صلابت بگو گریه نکنیااااا 

بگو از شرایط راضی نیستی و تصمیم گرفتی تا عروسی نگرفته خونشون نری بگو تا یک ماه دیگه تکلیفت رو روشن کنه اگه میخواد باهات زندکی کنه تاریخ عروسی رو معلوم کنه وگرنه بگو نمیتونی تحمل کنی

اسم طلاق رو نیار

رودربایستی نداشته باش