2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6893 بازدید | 292 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره

برنامه بچین

سالن و لباس و کارتو اینا در حد معقول بگیر و بهشون بگو خودشونو هماهنگ کنن پروها

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اها اون پرونده بسته شد

میدونم بسته شد ولی بری کپی بگیری نشون میدید چه رفتارهای ناشایستی خانوادشو باهاتون داشتن. اگه کتک کاری بری پزشک قانونی حتی برا ی چانداختننگ انداختن می‌نویسه پروندشم که بسته بشه همون کپیشم که داشته باشی تو روند طلاق تاثیر داره

خب چرا برات خونه و طلا نمیگیرن؟ جاری دیگه ای نداری؟ برای اونها چیکار کردن؟ ببین یکسری از دوستهای ...

نمیدونم چرا نمیگیرن. عروس آخری شونم. برا اونا سنگ تموم. مثلا نفری ۲۰۰ گرم طلا.خونه بزرگ و شیک جهیزیه.و ماشین و....همه چی خودشون گرفتن.  آون جاریه ام پرخرج و پرتوقع یودم  دست به هیچی نمیزدن. برعکس من

معلومه ارزشی ندارم پیششون 

قبل از اینکه بچه دار بشی

و بچه طلاق بشه

بشین با چندتا بزرگ تر حرف بزن

اگه درست نشدن جدا شو

باور کن زندگی همش دوستت دارم و عاشقتم نیست. 

زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖
من باورت میشه دقیقاا سه بار حلقمونو توو صورتش پرت کردم🤣🤣🤣 خدایی خیلی اذیت شدم برا همینه الان باه ...

اره منم اینکار رو کنم حساب میاد دستشون میترسن(ولی حیف راضی به پیوندمون نبودن )پس صددرصد اینا هم میگن هری. چندبار گفنن

گفتیم ۳۰۰.ولی کزدن ۵۰ تا سکه.منم حرفی نزدم. اگه دنیال پول و طلاق بودم میتونستم  اعتراض کن ...

خیلی  داری اشتباه میکنی دختر تو سنی نداری خودتو با این خانواده بدبخت نکن شاید الان فکر کنی جداشی ازش خیلی بد میشه و دنیا به آخر میرسه اما تو هنوز باهاش زیر یه سقف نرفتی و خیلی رفتارا و خیلی چیزی رو ندیدی تا بفهمی آخر دنیا و بدبختی کجاست اگه همین الان هم تمومش کنی بردی...اینجوری که داری میگی بنظرم سوای خسیس بودنشون این پسر تحت سلطه خانواده اشه و دهن بین اوناست... نکن با خودت اینکارو بخدا سنی نداری کلی موقعیت ازدواج برات پیش میاد بنظرم حتما مشاور برو و به فکر یه چاره اساسی باش اگر آینده ات برات مهمه اگه آرامشت و حال خوبت برات مهمه

و بهت توصیه میکنم همیشه اول از هرچیزی برای خودت ارزش و اهمیت قائل شو خودتو بالا ببر تا بالا ببرنت تا بهت ارزش و بها بدن اینکارو نکنی ببخشیدا ولی آدم حسابت نمیکنن

💔
خیلی  داری اشتباه میکنی دختر تو سنی نداری خودتو با این خانواده بدبخت نکن شاید الان فکر کنی جداش ...

اره دقیقا باچشم خودم دیدم.همشون نشسته بودن منو نگاه میکردن درگوشی و میخندیدن( من درحال رسیدگی به کارخونه مادرشوهرم بودم)دست ب هیچی نمیزدن  ۴ تا دختر و دوتا پسر و یه مادر و منو همسرم. و دوتا داماد.این همه آدم. همه کار تنهایی میکردم