2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6893 بازدید | 292 پست
اره.ولی وابسته ام .کارم.  دلیل طلاق به خانوادش و خودش چی بگم؟ خودم درخواست بدم؟ چجوری

اگه این که عقد نگرفتن عروسی نمیگیرن خونه نمیدن با این که پول دارن بهت بی‌احترامی میکنن خودت وخانوادتو کتک میزنن خسیسن  وهیچی بهت ندادن بااین که تو همه کاری کردی حتی جسمتو در اختیارش گذاشتی دلیل جدایی نیس پس به وابستگیت ادامه بده با هیچی برو زیر ی سقف و منتظر بمون هرروز بااین خانواده دعوا داشته باشی شوهرت هم طرف خانوادشو بگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه این که عقد نگرفتن عروسی نمیگیرن خونه نمیدن با این که پول دارن بهت بی‌احترامی میکنن خودت وخانوادت ...

همش منو از همسرم دور کزدن خودشون میرفتن با شوهرم بیرون. یا میگفتن زنت زشته. وتخت شک میکاشتن تودلش و.....شوهرم نمیخاد بفهمه اونا دارن مارو جدا میکنن.خیلی به حرفشونه

مثلا اینکارارو باهام کزدن باهاشون حرف نزدم تا یه هفته.گفتن چقدر کینه ای هستی.حالا خودشون برادر خاهرا ...

بگن حرفشون هیچ ارزش و اهمیتی نداره خیلی عجیبه به خدا بیان کتکت بزنن تو خونه خودت بعد یه هفته حرف نزنی بگن کینه ای هستی من بودم تا اخر عمر حرف نمیزدم

میخوای وقتی عروسی کردی به اختلاف خوردی باهاشون بیان بزننت اونجا دیگه مامان باباتم نیستنا زندگی ایندت اینجوریه اینو میخوای؟

🧡
 خودم درخاست طلاق بدم؟ 

اول تحریکش کن خودش درخواست بده بگو شرایطم اینه وقتی خونه خریدی خرج عروسی رو جور کردی بیا خبر بده تا اون موقع نه خونتون میام نه تو بیا رابطه هرگز .تا بگه طلاق تو هم بگو مرد باش طلاق بده

نه اصلا 

الان جدا شدی خیلی بهتر از اینه که بری زیر یه سقف با خفت و خواری جدا شدی یا یه بچه رو هم بدبخت کنی 

مطمعن باش ازدواج مناسب تری می تونی داشته باشی گلم

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

نه اصلا 

شوهرت به حرف خانوادشه قرار نیست بعد از عروسی عوض شه تازه بدترم میشه دخالتاشون بیشترم میشه به چی شوهرت وابسته ای به بدیاش و توهیناش؟به تهمتاش؟ یه چیز خوب درموردش نگفتی دلت به چی این زندگی خوشه

🧡
یبار سرم ریختن. هیچی نگفت تماشا کرد.  داشتن منو میزدن توخونه بابام بخاطر اینکه گفتم کی عروسی می ...

خدابه دادت برسه اگه شوهرت درمقابل این همه گستاخی ووحشی گری مدیریت ومقاومت و صلابت کافی رو نداشته باشه تاابد باهاشون داستانها داری……

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

چله آیت الله حق شناس رو برای آآآدم باارزش  برمیدارن ن این نخاله

ولی خیلی نخاله ها هم با این چله سر به راه شدن😁

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
براما هیچی نگرفتن بااینکه پولدار بودن. ولی ما سنگ تموم گذاشتیم.  حلقه و آتلیه و لباس و.  

پس تقصیر خودته پرروش کردی من بخدا حتی یه حلقه حتی یه دست لباسم واسه شوهرم نخرید همه رو تمام و کمال خودش خرید این چه شوهریه بذار گورش و گم کنه بابا