2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6887 بازدید | 292 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ینی تجربه خودمو بهت میگم فقط زودتر جمع کن برو سر زندگیت  اروم میشی از دست خانواده ها بع ...

حتما زیر ی سقف هم میگه خانوادت بدن وظیفشونه دخترشونی با این چیزای که اسی تعریف میکنه

اره خیلی ساده ام. بخدا دارم میسوزم.من روراستم.تودلم چیزی نیست بخدا

الان من کامنت میخوندم که بهت گفتن زندگی مشترک سخته ولی این اصلا ازدواج نیست که تو کردی نه محبتی خواهراشم هر چند ماه صیغه میشن یعنی چی واقعااین خانواده مشکل دارن من از خانواده خودتم تعجب میکنم تو بی تجربه ای اونا چی؟

فرار کن از اینا جداشو

🧡
استارتر منم مثل شما عقد هستم اما نزدیک دو ساله.با این تفاسیر کم کم دارم کلافه میشم.بهم چله معرفی کرد ...

چله آیت الله حق شناس رو برای آآآدم باارزش  برمیدارن ن این نخاله

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
کینه ای نیستیم آدم دلسوزی هستیم.بهشون فرصت دادیم. همه جا کوتاه اومدیم.  قدر ندونسته. &nbs ...

کینه ای ربطی نداری عزیزم 

یکم عاقل باش

دلسوز بودنم شد کار!

اونم برای کسی که دلش برای تو نمیسوزه!

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
کینه ای نیستیم آدم دلسوزی هستیم.بهشون فرصت دادیم. همه جا کوتاه اومدیم.  قدر ندونسته. &nbs ...

کینه ای نیستم یعنی چی اینا اول کاری دارن باهات اینجوری میکنن خدا به داد بعد از عروسی برسه چرا کوتاه اومدین این زندگیته ها جوونیته ایندته خرابش نکن دلت به حال خودت بسوزه نه اینا

🧡
خودم درخواست طلاق بدم؟

زنگ بزن با یه وکیل مشورت کن حتما ماها که نمیدونیم چطوریه مراحل دادگاه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
کینه ای نیستم یعنی چی اینا اول کاری دارن باهات اینجوری میکنن خدا به داد بعد از عروسی برسه چرا کوتاه ...

مثلا اینکارارو باهام کزدن باهاشون حرف نزدم تا یه هفته.گفتن چقدر کینه ای هستی.حالا خودشون برادر خاهرا سرمسائل کوچیک ک قهر میکنن تا ۴ سال یا ۵ سال اینا طول میکشه.  خودشون کینه این.من کینه ای نیستم