بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان من کامنت میخوندم که بهت گفتن زندگی مشترک سخته ولی این اصلا ازدواج نیست که تو کردی نه محبتی خواهراشم هر چند ماه صیغه میشن یعنی چی واقعااین خانواده مشکل دارن من از خانواده خودتم تعجب میکنم تو بی تجربه ای اونا چی؟
کینه ای نیستیم آدم دلسوزی هستیم.بهشون فرصت دادیم. همه جا کوتاه اومدیم. قدر ندونسته. &nbs ...
کینه ای نیستم یعنی چی اینا اول کاری دارن باهات اینجوری میکنن خدا به داد بعد از عروسی برسه چرا کوتاه اومدین این زندگیته ها جوونیته ایندته خرابش نکن دلت به حال خودت بسوزه نه اینا
کینه ای نیستم یعنی چی اینا اول کاری دارن باهات اینجوری میکنن خدا به داد بعد از عروسی برسه چرا کوتاه ...
مثلا اینکارارو باهام کزدن باهاشون حرف نزدم تا یه هفته.گفتن چقدر کینه ای هستی.حالا خودشون برادر خاهرا سرمسائل کوچیک ک قهر میکنن تا ۴ سال یا ۵ سال اینا طول میکشه. خودشون کینه این.من کینه ای نیستم