2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6887 بازدید | 292 پست
باشه❤💖 ولی واقعا معجزه میطلبه

چله حق شناس رعایت کنی معجزه میکنه واقعا👌🌹

انشاالله که هر دومون سریعتر مستقل بشیم😍

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چندبار خانواده هامون صحیت کزدن.اومدن مارو توخونمون زدن گفتن هرررری.بخاطر اینکه گفتیم کی عروسی میکنین ...

چرا بخشیدین؟! چرا انقدر خانوادت عجیبن خودت به نظرم کم ترین تقصیر رو داری و خیلی ساده به نظر میای

این چه ازدواجیه دیگه

🧡
اومدن تو خونه کتکتون زدن بعد تو هنوز فکر عروسی هستی! جدا شو بابا

اره گفتن دختر ۱۵ ساله میبریم براش. به پسرشون گفتن برو وسایلاتو بیار  هرچی براش گرفتی. شوهرم گفت هیچی نیست. گفتم اخه هیچی نگرفتی  براهمین چیزی خونمون نیست برای بردن. 

عزیزم رباطه کامل نداشته باشن ولی یه سری ارامش ها بهم بدن متاسفانه زندگی های امروز افتضاحه الان همین ...

بله عزیزم موافقم

به نظرم توی ازدواج سنتی عقد یه جور اشناییه و نباید بندو اب بدن  اسی ازدواجش سنتی بوده؟

ولی اونایی که همو میشناسن یا دوستن هیچ اشکالی نداره 

اره باید لهشون کنم.آنقدر عاشقم ک هنوزم چشمم کوره.باید جداشم

عاشق؟؟؟؟ چجوری میتونی ب مردی ک بهت توهین کرده بگی عاشقشی؟؟؟ اصن عشقی مونده؟؟؟ تو فقط عزت نفس ندتری و از روی احتیاج و گدایی محبت بااین ازدواج کردی،تو فقط بخاطر پر کردن خلاهایی ک از خونوادت داری این لکه ننگو پذیرفتی،اینو بنداز دور،با خوشحالی هم اینکارو کن،بعدش بشین حساااابی رو عزت نفست کار کن و با ی آدم حسابی ازدواج کن،ی انتخاب ک سرت رو بالا بگیری و بهش افتخار کنی.یکی ک قلب و روح و جسمت کنارش ب آرامش و عشق و امنیت برسه،این زباله رو بنداز دور.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن

ببین ینی تجربه خودمو بهت میگم

فقط زودتر جمع کن برو سر زندگیت 

اروم میشی از دست خانواده ها

بعد بگو هرچی میخوای شوهرت خودش برات بخره عزیزم

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1
بهش بگم دیگه نمیتونم صبرکنم. چی بگم؟دلیل طلاق 

دنبال دلیلی؟

اینکه کتکتون زدن

خونه نداره خانواده اش بی احترامی میکنن بلا تکلیفی همه اینا دلیله

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
اره گفتن دختر ۱۵ ساله میبریم براش. به پسرشون گفتن برو وسایلاتو بیار  هرچی براش گرفتی. شوهرم گفت ...

چرا رضایت دادی؟

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...