2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6887 بازدید | 292 پست

ببین این جور که معلومه شوهرت اصلا طرف تو نیس فقط تو دهن مادر خواهرش نگاه می‌کنه باید به مامانت بگی رابطه داشتی ببینی چی میگه اگه باطلاقت مخالف نبودبگوبه شوهرت باپیام که بعد جواب هاشم اسکرین بگیری که باید خونه وعروسی بگیری  اگه گفت نه و طلاق بگو باشه زود باشو مرد باشو طلاق بده تا قرون آخرمهریتم بگیراگه دوست داشته باشه جور می‌کنه چون میگی توان مالی دارن اگه هم نه که ارزش زیر ی سقف رفتن با این آدم مفت نمی ارزه بعد دهنت تو زندگی سرویسه اگه همین طوربدون هیچی بری زیر ی سقف تا آخر عمر باید کوتاه بیای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارن

پ ضرر زدن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اخه چرا تو عقد رابطه برقرار میکنین من واقعا نمیفهمم بخدا دوسال عقد بودم یه دفعه هم رابطه کامل نداشتم ...

نمیپسندم

رابطه اونم توی عقد طولانی مدت لازمه وگرنه دوطرف از لحاظ روانی بهم میریزن

البته اگه سنتی ازدواج کرده باشن که بحثش جداس تا وقتی که شناخت نداشته باشن 

اره واقعا خاهرای مجزدش ک صیغه این.۴۰ سال سنش ونه. هردوماه با یکی صیغه میکنن.خیلی از من حسودی میکنن.ح ...

واقعا دختر چه خانواده لاکچری برا ازدواج پیدا کردی چه طور باشوهرت آشنا شدی؟

دقیقا ازون پسراس پس فردا جلو چشمش مادرو خ‌اهرش بریزن سر اسی  بازم پشت اونارو میگیره واقعانه ب ...

یبار سرم ریختن. هیچی نگفت تماشا کرد.  داشتن منو میزدن توخونه بابام بخاطر اینکه گفتم کی عروسی میگیرین. 

چندبار خانواده هامون صحیت کزدن.اومدن مارو توخونمون زدن گفتن هرررری.بخاطر اینکه گفتیم کی عروسی میکنین ...

با خونواده کثیف و بی آبرو و ظالمی وصلت کردین،بکن این دندون لق رو بنداز تو چاه توالت سیفونم بکش خودتو خلاص کن،آدم بهتر از اینم تو دنیا هست،گشتی گوه ترین خانواده رو پیدا کردی و هرچی دارن بت توهین میکنن هم دست بردار نیستی،شرافت خودت و خونوادتو این ازدواج میبره،

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن

کوتاهی از خانواده توئه 

مامانت یا بابات برن جلو بگن تکلیف دختر مارو روشن کنید!تا هروقت بخواد قدم دخترمون روچشم ماست ولی اگه پسرتون عرضه نداره خونه بگیره دست زنشو بگیره ببره پس این ازدواج به صلاح ما نیست

بترسونتشون

۳سال شل گرفتین

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
با خونواده کثیف و بی آبرو و ظالمی وصلت کردین،بکن این دندون لق رو بنداز تو چاه توالت سیفونم بکش خودتو ...

اره مادرم هم میگه. گفت دیگه نرو خونشون.ج زنگ پیام نده.بزار بیان دنیالت.اگرم هم اومد نمیری 

نمیپسندم رابطه اونم توی عقد طولانی مدت لازمه وگرنه دوطرف از لحاظ روانی بهم میریزن البته اگه سنتی ا ...

عزیزم رباطه کامل نداشته باشن ولی یه سری ارامش ها بهم بدن متاسفانه زندگی های امروز افتضاحه الان همین اسی رو ببین اگه دختر بود راحت تر میتونس جدا بشه و به عنوان دوشیزه دوباره ازدواج میکرد اسم اون الدنگ برا همیشه از شناسنامش میرفت ولی حالا چی زنشه و نمیتونه تمرد کنه