2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6887 بازدید | 292 پست
اره .درسته.من طرز صحیت بلد نیستم اصلا.جمع بندی کنم

زندگی متاهلی همینه پراز چالشه و سختیه 

باید بتونی از پس این روزا و همچین چالشایی بربیای و مدیریت کنی 

سختی زنذگی همین چیزاس دیگه 

یه چندتا کتابم بخون

زنان زیرک دیگه زبانزده 

زن قدرتمند

کتاب چرا مردان درلحظه یک کارانجام میدهندوزنان انقدر پرحرفی میکنند هم خودت بخون به شوهرتم بده بخونه

چندتا مطلب روانشناسی تونت بخون درمورد بالابردن عزت نفس و اعتماد بنفس 

در مورد شخصیت روانی اقایونم همینطور بخون مطالبی رو

کمکت میکنه حتما

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاک بر سر خواهری که از اتیش افتادن ب زندگی برادرش دلش خنک میشه اون خواهر بیشعور درک نمیکنه اگه زن ب ...

اره واقعا خاهرای مجزدش ک صیغه این.۴۰ سال سنش ونه. هردوماه با یکی صیغه میکنن.خیلی از من حسودی میکنن.حتی آگه یه جوراب بخرم براخودم. دنیا رو رو سرم خراب میکنن

یکی هم سبار شوهر کرد ازمن چندسال بزرگتره اونم خیلی عفزیته

اره واقعا خاهرای مجزدش ک صیغه این.۴۰ سال سنش ونه. هردوتاش با یکی صیغه میکنن.خیلی از من حسودی میکنن.ح ...

یاحضرت عباس اینادیگه کین😵‍💫😵‍💫

سعی کن همیشه ازشون دوری کنی و محتاط عمل کنی 

معلومه خیلی عقده این و زنذگی خراب کن

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

وای خدایا چیکارکنم. تکلیفمتکلیفم روشن نمیکنن 

تکلیفت روشنه،فقط داری خودتو ب اون راه میزنی.

خونوادشرنمیخوانت و برات پشیزی هم ارزش قائل نیستن،با این رفتارها میخوان خسته ات کنن ک خودت بری درخپاست طلاق بدی و بری،فکر میکنن الان دخترپادشاه براشون با دسته گل نشسته ک پسر بی شخصیت و هیچ ندارش رو بپذیره،واقعا اینارو خودت نمیفهمی؟؟؟؟ یا میفهمی و خودتو میزنی ب اون راه؟؟؟؟مگه قحطی شوهر اومده ک ب این چسبیدی؟؟؟؟رابطه ای ک توش ارزش و احترام نداری ب درد آشغالدونی هم نمیخوره.

یا خودتو قوی کن و ارزش و احترام رو توی رابطت أحیا کن یا کلا این رابطه رو تموم کن،همین.

دیگ هم نپرس چیکار کنم

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
کسی ناجی ادم نمیشه خودت وارد جامعه شو برو دانشگاه خود ب خود اگاه میشی

خبر نداشتیم یهو اومدن خاستگاری.خودشون برنامه ریزی کزدن.مادرم گفت بیا بشین.برگه دادن امصا و تموم.فردایم رفتیم عقد

پس چیکارکنیم؟ دیگه ر ب ط ه برقرار نکنیم بگیم تا تکلیف روشن نشده و....؟؟خونشون هم نرم دیگه؟؟؟

اخه چرا تو عقد رابطه برقرار میکنین من واقعا نمیفهمم بخدا دوسال عقد بودم یه دفعه هم رابطه کامل نداشتم واقعا اعصابم از اینهمه سستی خورد میشه

تکلیفت روشنه،فقط داری خودتو ب اون راه میزنی. خونوادشرنمیخوانت و برات پشیزی هم ارزش قائل نیستن،با ای ...

دقیقا گل مطلبو گفتی👏

آره ، بشین فکراتو کن،اگ ازش راضی نیستی و فکر میکنی کنارش ب آرامش و خوشبختی نمیرسی ب خونوادت بگو تا ...

چندبار خانواده هامون صحیت کزدن.اومدن مارو توخونمون زدن گفتن هرررری.بخاطر اینکه گفتیم کی عروسی میکنین.شکایت کردیم. ولی بخشیدیم

باز بلاکم میکنه میگه طلاقت میدم و.کسی بهت یاد میده و.... منم کلی ناراحت میشم

فهمیده هرچقدرم لهت کنه تو طلاق بگیر نیستی.

واقعا برای انتخابت و ضعیف بودنت متاسفم.

فقط بدون رنگ خوشبختی رو هم نمیبینی بااین ضعف و حقارتی ک داری از خودت نشون میدی.

تو الان موقع ازدواجت نبود،باید اول میرفتی عزت نفست رو احیا میکردی.

ب هرحال،صلاح مملکت خویش خسروان دانند...

زندگی خودته هر کاری دوس داری باهاش کن

موفق باشی🌹

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن