2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6887 بازدید | 292 پست
بزرگترین اشتباهت این بوده ک باهاش رابطه کامل برقرار کردی،معلومه ک وقتی مثل زنش پیشش میخوابی و هیچ کم ...

پس چیکارکنیم؟ دیگه ر ب ط ه برقرار نکنیم بگیم تا تکلیف روشن نشده و....؟؟خونشون هم نرم دیگه؟؟؟

دقیقا ازون پسراس پس فردا جلو چشمش مادرو خ‌اهرش بریزن سر اسی  بازم پشت اونارو میگیره واقعانه ب ...

اره حتی وقتایی ک حق  بامن بود .پشتم نیود برعکس پشت اونا بود.خاهرشخاهرش گقت دیدی؟استخوان همو نمیندازیم؟؟اولویتش ماییم و.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اول خودشو خانوادش خوب نشون داد و گفت که کمک کردن و فلان خدایی خالم خیلی به داماداش کمک کرده...این ...

منم گفتم.ولی کارساز نیود گفت وطیفشون بود برا دخترشون انجام بدن. گفتم وطیفه خانواده تونیست؟ گفت تو دخالت نکن تواین چیزا 

همینارو بهش بگم؟ 

اره عزیزم از الان شل نگیر

اینکه توگوشمون کردن زن خوب زن سر به زیرو بله قربان گوعه

کاملا اشتباهه

به شوهرت بگو توهم حق و حقوقی داری

مردی که نتونه یه جشن بگیره و‌حداقلش یه خونه اجاره کنه یا از خانوادش یه کمکی نگیره وتمام فشار روانی روزنش باشه 

زن گرفتنش چیه

جنم پس برای کیه!؟حتما رو در رو باشوهرت صحبت کن

کمی هم بغض قاطیش کن بگو توقعم از ازدواج داشتن ارامش بود عشق بود

نه هرروز تنش عصبی و جواب دادن ب عالم و ادم 

مگه چقد ظرفیت دارم …بگو من نه کاخ خواستم نه جشن تو ترکیه نه ماشین خارجی 

حداقل توقع من ازتو یه جشن جمع و جوره که اونم به هرکی بگی میکه حق بازنته 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

پس چیکارکنیم؟ دیگه ر ب ط ه برقرار نکنیم بگیم تا تکلیف روشن نشده و....؟؟خونشون هم نرم دیگه؟؟؟

آره ،

بشین فکراتو کن،اگ ازش راضی نیستی و فکر میکنی کنارش ب آرامش و خوشبختی نمیرسی ب خونوادت بگو تا حرف طلاق رو بندازن وسط،حلقه اش ذو هم بهش پس بده،اگ واقعا ی جو غیرت داشته باشه و مرد زندگی باشه خودش ب گوه خوردن میفته و سعی میکنه شرایط ازدواجتون رو فراهم کنه ولی اگرم بت علاقه نداشته باشه و فقط برای شهوت زن گرفته راااااحت میگه هررررری.

خودت باید تصمیم بگیری ک باهاش میخوای زندگی کنی یا نه،چون این زندگی خودته.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
منم گفتم.ولی کارساز نیود گفت وطیفشون بود برا دخترشون انجام بدن. گفتم وطیفه خانواده تونیست؟ گفت تو دخ ...

خب این که زندگی نیست...اینجوریه پس مادر تو مادر نیست ببخشید...مادرت وظیفه داره تو رو تامین کنه...مادری فقط به زاییدن نیست به حمایت هم هست...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اره حتی وقتایی ک حق  بامن بود .پشتم نیود برعکس پشت اونا بود.خاهرشخاهرش گقت دیدی؟استخوان همو نمی ...

خاک بر سر خواهری که از اتیش افتادن ب زندگی برادرش دلش خنک میشه

اون خواهر بیشعور درک نمیکنه اگه زن برادرش ناراحت باشه عصبی باشه 

زندگی برادر خودش تلخ و سرد میشه 

چقد عقده این بعضیا

توهم معلومه خیلی ساده ای و باهمه زود جور میشی 

اخه چرا تو‌عقد رابطه کامل ؟؟یکم میذاشتی بگذره ببینی طرفت چجور ادمیه 

الان همش کنارشی معلومه باوجود همچین خانواده ی عفریته ای به فکر عروسی و جشن نمیافته چون همه چی براش فراهمه

یه دختر ساده حرف گوش کن که همه جوره درخدمته خودشوخانوادشه!!

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

جدااا توی عقد رابطه کامل داشتین؟؟

چرا؟

من با اینکه سنم کم بود ولی چون دختر خالم عقد بعد دوسال فهمید طرف معتاد بود و چون رابطه داشت جدا نشد خودشو بدبخت کرد

تا ۷ سال رابطه کامل نداشتم 

خدایا شکرت...🦋