2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک

39 بازدید | 7 پست

بچه ها امروزشوهرم دیراومدخونه بعدماشینوانداخت توحیاط یهوازشانسمون دزدگیرفعال شد هی جیغ ماشین دراومد صابخونه پایین خواب بود هی غر زد من هی گفتم شرمتده ببخشید عمدی نبود شرمنده شرمندهدروم سیاه گوه خوردیم اون هی ادامه داداصلاول کن نبودش شوهرم قاطی کرد عصبانی شد بهم گفت حاضرشوبریم منو اورد خونه مامانم ایناخودش رفت خونه مامانش اینا گفت بهم من پول ندارم خونه رو عوض کنم ولی دیگه پامم نمیزارم اون خونه تا باهاشون رو دررو نشم بچه ها چیکارکنم آواره میشم ۳ماه مونده حالا تاموعودمون تموم شه چه خاکی بریزم توسرم  

امشب چون عصبی این حذفو. زده انشالله تا فردا خوب. میشه میرید خونتون. توام ارومش کن بگو سه ماهم تحمل کن میریم ازاینجا پول دادیم چرا بریم ی جای دیگ صاحبخونه فک میکنه خیلی برامون ارزش داره غلط کرده ما اینجارو ی ساله اجاره کردیم میشینیم هرجور بخاییم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا دزدگیر ماشین صدا میده، یارو واسه چی غر میزنه بگو کرایه ات رو بگیر،  کم حرف بزن

بخدا توقولنامه حیاط به اسمه ماس ولی ازصب تاشب توحیاطن هیم غرمیزنن باعث شدن زندگیم بهم بریزه اونقد عذرخواهی کردما تموم نکردن

امشب چون عصبی این حذفو. زده انشالله تا فردا خوب. میشه میرید خونتون. توام ارومش کن بگو سه ماهم تحمل ک ...

روانیم کردن ۷۵میلیون دادیم بهدیهدخونه ۷۰متری کهدهیچی نداره خودمون رنگ زدیم یه آیفون نداره برا درباز کردن صداتا پله باید برم پایین همشم غرمیزنن

بخدا توقولنامه حیاط به اسمه ماس ولی ازصب تاشب توحیاطن هیم غرمیزنن باعث شدن زندگیم بهم بریزه اونقد عذ ...

بعضیا خیلی پررو تشریف دارن، پول میگیرن ، خون طرف رو تو شیشه میکنن

بگو مستاجر داری، اسیر نداری که😡😏

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
روانیم کردن ۷۵میلیون دادیم بهدیهدخونه ۷۰متری کهدهیچی نداره خودمون رنگ زدیم یه آیفون نداره برا درباز ...

تلاشتونو بکنید تا وقتتون. تموم شدنی برید از اون خونه انشالله ک میخرید همه مستاجرا صاحب خونه بشن الهی