2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب منم تهمت میزنن توروم وایمیسن میگن چرا فلان چیزو برداشتی من شوهرم با پدرشوهرم باهم کارمیکنن فقط موقع خواب میریم طبقه بالا خونه خودمون همه چیمون باهمه

کلا دیوونه شدم

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 
ب منم تهمت میزنن توروم وایمیسن میگن چرا فلان چیزو برداشتی من شوهرم با پدرشوهرم باهم کارمیکنن فقط موق ...

میفهمم.تو باز میدونی بات بدن ادعاییم ندارن .این ظلم میکنه بعد میگه دخترم چیزی شده !!!!!

والا شوهرم میگه نیا ولی مشاور و همه میگن نمیشه نری.کمش کن ولی باید بری

از من میشنوی نری‌بهتره  چون رفتنت باعث نمیشه خوب بشن فقط میگن ببین هر کاری میکنیم‌باز میاد قهر نمیکنه بزار بدونن  که قهر کنی دیگه به این‌راحتتیا  دوباره اشتی نمیکنی و بهشون بفهمون میتونی کاملا قیدشونو بزنی

هرجا بخوایم بریم بایدبگیم 

اگه خونه غذانخوریم دعوا راه میندازن 

شوهرم غذانخوره میگن خودت نمیخوری چرا نمیذاری پسرمون بخوره باز تو داری میری راحت میشی من هیچوقت نمیتونم برم

هرجا بخوایم بریم بایدبگیم  اگه خونه غذانخوریم دعوا راه میندازن  شوهرم غذانخوره میگن خودت ...

امیدوارم بتونی بری یه روزی .البته بذار من برم ببینم ولم میکنن.این تلفن میزنه میریم اعصابمونو خورد میکنه فرقی نداره که

من میدونم باهام بدن شوهرمم بیشتراوقات متوجه میشه 

ولی بازم توقع دارن کنارشون باشم 

یه شب دعوامون شد جلومادرشوهرم ب وهرم گفتم من میرم دیگه اسمم نیار مادرشوهرمم گفت برو ب درک

از من میشنوی نری‌بهتره  چون رفتنت باعث نمیشه خوب بشن فقط میگن ببین هر کاری میکنیم‌باز میاد قهر ...

راست میگی .کاش لااقل یه دوماه نمیرفتم .من یه ۱۰ روز بعد رفتم ولی دیگه یه کلمه هم حرف نمیزنم .اخه مشاورا بهم گفتن واسه شوهرت باید بری قطع رابطه اصلا خوب نیس

نمیشه پدرشوهرم شوهرمو ول نمیکنه ب من بدی میکنن شوهرمم باهاشون ناراحت میشه بعد میرن از شوهرم عذرخواهی میکنن اونم باز بلانسبت خر میشه

من میدونم باهام بدن شوهرمم بیشتراوقات متوجه میشه  ولی بازم توقع دارن کنارشون باشم  یه شب ...

ببین تو باید بری با مشاور حرف بزنی .اینجور روز به روز اوضاعت بدتر میشه ها 

نمیشه پدرشوهرم شوهرمو ول نمیکنه ب من بدی میکنن شوهرمم باهاشون ناراحت میشه بعد میرن از شوهرم عذرخواهی ...

باز خوبه عذرخواهی میکنن.شوهر منو یه ریز بهش چیز میگت باز ده روز بعد میریم خونشون دوباره عصبیمون میکنن دوباره از اول.چیکار کنیم .نمیشه قیدشونو بزنیم که

چجوری برم 

متوجه میشن 

نمیخوام بفهمن 

باورت میشه ۲ ساله اومدم سر خونه زندگیم مامانم اینا هنو ۱ بار نیومدن خونم 

ازبس اینا منو اذیت میکنن 

میگن اصلا نباید پدرمادرت بیان 

این منو دیوونه میکنه 

چجوری برم  متوجه میشن  نمیخوام بفهمن  باورت میشه ۲ ساله اومدم سر خونه زندگیم مامان ...

بابا زیر بار این حرف نرو .به شوهرت بگو .مامانت اینارو بیار یا خودت دائم برو