2777
2789
عنوان

کلاهبرداری راننده اسنپ

1013 بازدید | 38 پست

سلام 

بچه ها اعصابم به شدت خراب شده

من اسنپ گرفتم راننده گفت لطفا کرایه رو برام کارت به کارت کن منم 30 زدم براش به کارت 

گفت اسنپ پولامون رو دیر میده 

الان کیف پولمو شارژ کردم که از سوپرمارکت خرید کنم میبینم 30 هزار تومن از حسابم کسر شد به خاطر بدهی سفر این آقا

به اسنپ زنگ زدم گفتم حتی شماره کارتی که داده بود رو هم گفتم ولی میگه شما نباید کارت به کارت میکردی نمیتونیم هزینه رو برگردونیم

اعصابم خراب شده حرصم میگیره برای یه مسیر 60 کرایه دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری از حسابت کم شد مگه رمز دوم و اطلاعات کارت نمیخواد؟

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
چجوری از حسابت کم شد مگه رمز دوم و اطلاعات کارت نمیخواد؟

وقتی کیف پول شارژ باشه نیازی ب رمز و ... نیست 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
خب اشتباه کردی کارت به کارت کردی.. یا بعد از کارت به کارت باید دریافت پول نقدیو میزدی که به طور هوشم ...

نه آجی از کیف پولم الان کم شده

پیام اومده هزینه یک سفر رو ندادم

حالا من همون موقع هم پرداخت نقدی رو زدم