2777
2789
عنوان

کلاهبرداری راننده اسنپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 38 پست
خیلی اعصابم خراب شده بخدا خودمون بی پول عالمیم حالا باید 60 پول کرایه بدم

حرومش بشه مرتیکه دزد از گلوش پایین نره خودش بیاد پولتو پس بده شاید بگین کمه اما این داره با همه این کار و میکنه معلوم نیست سر چند نفر و کلاه گذاشته

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره آجی پرداخت نقدی رو زدم میگه راننده زنگ زده گزارش داده که کرایه پرداخت نکردم

عجب بی صفتی بوده اون دیگه!

اگر پرداخت نقدی زده بودی ک وقتی شماره کارت بدی و ثابت کنی ک پرداخت کردی اسنپ برمیگردونه

مگر اینکه شماره کارت شخص دیگه رو داده باشه ک بازم اشتباه از خودت بوده اینجا

بیخیال دیگه حواس ات رو جمع کن ازین ب بعد

منم نقدی پرداخت کردم. دوباره دیدم نوشته به اسنپ بدهکارین با سرویس اعتباری پیگیری نکردم. بچه ها چکار ...

زنگ بزن و پیگیری کن

اسنپ کلاهبردار نیست شاید راننده هاش بعضیاسون کلاهبردار باشن ولی خودش هرگز اینکارو نمیکنه.کلاه ی مشتری رو برداره بیست مشتری اش از طریق همون یه نفر میپره

زنگ بزن پیگیری کن علتش رو بدونی تا جاهای دیگه دوباره همون مشکل برات پیش نیاد

حساب بانکی اش کسر نمیشه که اسنپ اش رو شارژ کرده از اون کم شده اگ خیلی سفر داشته باشه حتی اعتبار هم ...

اها

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
خب برای همیشه بدهکار میشد ب اسنپ یکی دیگه کلاه سرش گذاشته بعد این‌میرفت کلاه سر اینپ میگذاشت؟ بعدم ...

چه ربطی به کلاه برداری داره .. منم گفتم کارت به کارت کردنش اشتباه بوده ولی نباید دوباره از کیف پولش کسر میشد 

چه ربطی به کلاه برداری داره .. منم گفتم کارت به کارت کردنش اشتباه بوده ولی نباید دوباره از کیف پولش ...

اون راننده دزد بوده ک گفته برام کارت ب کارت کن و بعد دروغ گفته ک مسافر براش پرداخت نکرده

خب اسنپ حق خودش رو برداشت کرده خبر از جریان نداشته!!

در واقع یک بار پرداخت شده!

2790
2778
2791
2779
2792