2777
2789
عنوان

بارداری دوم

116 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من ۱۰ ساله ازدواج کردم و یک دختر ۳ساله و ۴ماهه دارم ناخواسته دوباره باردار شدم و الان ۶ هفته هستم دخترم خیلی فضوله و مدام حرف میزنه منم خیلی بدنم بیحاله و تهوع دارم طوریکه از داخل انگار بدنم‌میلرزه و سرگیجه دارم به شوهرم که میگم فک میکنه ادا درمیارم میگه شُلی با اینکه کارامو همه رو میکنم می بینه بالا میارم انگار نه انگار خیلی دلم شکست ازش منم دیگه چیزی نمیگم مدام جلوش سرپام کار میکنم نمیدونم باید چیکار کنم تا درکم کنه.پدر و مادرمم چون مخالف بچه دوم بودن نمیخام زحمتم رو رو دوششون بندازم به اونا میگم حالم خوبه نگران نشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو قلب رفتی؟

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞

بیخیال چون اون گفته شلی برن خودتو بکش ک ب اون ثابت کنی ک ادا نیست واقعاکه عصبانی شدم کی ازخودت مهمتر اون هرحور ک میخواد فکرکنه توبفکرسلامتی حال خودت باش 

خدایا ازته قلبم بتواعتماددارم میدونم هیچ وقت دستمو رهانمیکنی 

چیزی که میبینه رو باور میکنه. لزومی نداره مدام جلوش سرپا وایسی کار کنی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سلام عزیزم

ببخشید که میگم

ولی وقتی خودتون  بچه ۳ساله تون رو درک نمی کنید و به رفتار طبیعی که داره میگید فضول 

چطور توقع دارید دیگران شما رو درک کنند!!!!

اصلا اینطور صحبت کردن درمورد بچه تون درست نیست

یک سونو رفتم هنوز قلب تشکیل نشده گفت ۱۲ هفته بیا

اها. انشالله به سلامتی زایمان کنی نی نی ات سلامت به دنیا بیاد🌸

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
فدات برام دعا کن

چشم عزیزم