2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۴۰۰۱۲نهایی بود ولی ترمیم میزنم۱۱نهایی نبود

همسن هستیم، باید کل 11 و 12 رو امتحان مجدد بدیم.

12 رو که نهایی دادی ولی 11 رو خودم هم نمیدونم!

شما تا حالا دانشگاه نرفتی؟

همسن هستیم، باید کل 11 و 12 رو امتحان مجدد بدیم. 12 رو که نهایی دادی ولی 11 رو خودم هم نمیدونم! شما ...

۱۱ رو پارسال فقط ۶تا درس بود امسالم احتمالا همین باشه اره من دانشگاه رفتم

ولی به پزشکی علاقه دارم الانم برای پزشکی میخوام بخونم

۱۱ رو پارسال فقط ۶تا درس بود امسالم احتمالا همین باشه اره من دانشگاه رفتم ولی به پزشکی علاقه دارم ال ...

👍 مثل من هستی، ولی واقعاً سخت شده.

این علاقه خیلی چیز بدی هست، دوستام میرن سر کار، من هنوز میخوام یه رشتهٔ علوم پزشکی بیارم بعد چند سال افسردگی و مریضی 😭 کلی احساس عقب موندگی دارم. ولی دست خودم نیست معلمی و کارمندی رو دوست ندارم

👍 مثل من هستی، ولی واقعاً سخت شده. این علاقه خیلی چیز بدی هست، دوستام میرن سر کار، من هنوز میخوام ی ...

مگه شماهم سر کار نیستی؟

من فقط باید اراده کنم بخونم

وگرنه شرایطشو هم دارم

ولی یه نقشه کلی راه میخوام و اراده

باید تلاشمو بکنم

مگه شماهم سر کار نیستی؟من فقط باید اراده کنم بخونموگرنه شرایطشو هم دارمولی یه نقشه کلی راه میخوام و ...

نه، چند سال افسردگی و خونه نشینی. بعد الآن باید دوباره ادامه بدم. دانشگاه هم نرفتم چون مریض شدم و دوست نداشتم رشتهٔ دیگه ای بخونم. به خاطر همین میگم علاقه ام زندگیم رو نابود کرد

نه، چند سال افسردگی و خونه نشینی. بعد الآن باید دوباره ادامه بدم. دانشگاه هم نرفتم چون مریض شدم و د ...

حالا تلاش کنید که این علاقه داشتن و دلایل دیگه یه دور باطل نشه برای هیچکاری نکردن

هر چی تو کارای مختلف شرکت کنید پویا و فعال باشید بهتره تا اینکه فقط روی علافه و درس تمرکز کنید

ممنون فعلا دنبال اینم از یه جا شروع کنمولی باید همشو از اولبا ویدیو ببینم یادم رفته بیشترشون

آهان، الماس ماز هم خوبه میتونی ثبت نام کنی ، من تنها شانسی که دارم اینکه درسا رو هی کم کم انقدر خوندم که 60 درصد یادمه.