2777
2789

من هشت ساله نی نی سایتم ، قبلا تاپیک ها خیلی با کلاس بود ، الان که گاهی میام واقعا شاخ درمیارم ، همه سن کم ازدواج کردن ، واسه پسرزایی رژیم می گیرن ، برای هر کاری از شوهرشون اجازه میگیرن ، شوهرشون کتکشون میزنه😱 عذر میخوام این عبارت رو به کار میبرم ولی الان اکثر کاربران نی نی سایت  شوهر ذلیلن ، قبلا اینجوری نبود ؟ چرا ؟ چی شده ؟ 

میشه دعا کنین من تا ده شهریور به آرزوم برسم ، دعای شما باعث شد من به دو تا آرزوی بزرگم برسم و حالا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجازه از همسر. به نظرم به معنای احترام هست!!مشکلی ندارع بی کلاسی هم نیست...اجازه. هم به این معنی نیست بری آویزون بشی. توروخدا اجازه میدی برم اینجا...از همون اول همسر رو عادت می‌دهند وقتی می‌خوان برن بیرون. فقط. اطلاع میدن!

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

چون قبلا اینترنت و گوشی و سیستم در اختیار هر کسی نبود

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

چون آدمهای بافرهنگ زود از اینجا خسته میشن و میرن 

جو بدی داره تا برخلاف نظرشون حرف میزنی گارد میگیرن توهين میکنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دقیقا.

قبلا تاپیک ها سطح بالاتری داشتن.حتی تاپیک های طنز هم قوی تر بودن.الان میای همش چرتو پرته...

پر سایت هم شده بچه ۱۳ ۱۴ ساله. دیگه بدتر و بدتر شده..

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

من چند وقته فقط میخونم اصلا حوصله ی تایپ کردن ندارم 

ولی اینکه میگین رژیم پسرزایی میگیرن من برای دختر زایی هم دیدم و مخالفم باهاتون شاید یکی واقعا دلش پسر یا دختر میخواد و اقدام کردن در این مورد بی فرهنگی نیست😕

اجازه از همسر هم که میگن به معنی احترام گذاشتنه نه اونجوری که شما فکر میکنین 

کتک هم من اونقدری که میگین ندیدم جوری که خیلی زیاد باشه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
من چند وقته فقط میخونم اصلا حوصله ی تایپ کردن ندارم  ولی اینکه میگین رژیم پسرزایی میگیرن من بر ...

نه رژیم پسرزایی یا دخترزایی گرفتن عیب نیست ، منظورم اینه تاپیک هایی که میگن به خاطر خانواده شوهرم یا فرهنگ شهرمون ، پسر میخوام بیشتر شده.

میشه دعا کنین من تا ده شهریور به آرزوم برسم ، دعای شما باعث شد من به دو تا آرزوی بزرگم برسم و حالا 
من چند وقته فقط میخونم اصلا حوصله ی تایپ کردن ندارم  ولی اینکه میگین رژیم پسرزایی میگیرن من بر ...

همین امروز دو تا تاپیک دیدم که مامزد بودن چون به دست و پای آقایون برای اجازه نیفتاده بودن مورد غضب قرار گرفته بودن شاید شما هم مثل من کم میاید اینجا

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه رژیم پسرزایی یا دخترزایی گرفتن عیب نیست ، منظورم اینه تاپیک هایی که میگن به خاطر خانواده شوهرم یا ...

خب از این نظر آره، فکر کردم منظورتون چیز دیگه ایه

اونم الان کمتر شده به نظرم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
اجازه از همسر. به نظرم به معنای احترام هست!!مشکلی ندارع بی کلاسی هم نیست...اجازه. هم به این معنی نیس ...

بابا الان تاپیک بود میگفت نکنه چون از شوهرم اجازه نگرفتم برای خرید جهیزیه رفتن زندگیم از هم بپاشه 😐تازه اجازه هم گرفته بود ، من اصلا در ذهنم هم نمی گنجه برای کاری از شوهرم اجازه بگیرم ، مشورت می کنم ولی اجازه گرفتن رو نمی فهمم.