2777
2789
عنوان

چطوری یهفته با شوهرم قهر باشم

131 بازدید | 7 پست

همیشه پیشقدم میشم واقعا بی ارزش شدم

اصن تو جمع میرم کتاب میخونم فیلم میبینم همش تو ذهنمه تا اخر برم اشتی کنم اروم شم ولی دیگه به قهرام اهمیت نمیده براش عادی شده

کلا قهر نکنید

ناراحت میشین حرف بزنین ببینین مشکل چیه

چیشد که دعوامون شد

هرکی مسئولیت خودشو بپذیره

ایا موضوع قابل حله؟ اگه نه میتونیم باهاش کنار بیایم؟

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو بزاری تا سالها میتونم قهر باشم

اصن هم برام مهم نیس

چه مقصر باشم چه نباشم شوهرم همیشه پیشقدم میشه برا اشتی😂

کلا با همه همینجورم

نمیدونم خیلی راحت میتونم ادما روکنار بزارم بدون اینکه ککم بگزه🫢

بی اهمیت شده چون میدونه میری منت کشی بابا بیخیال شو چند بارم شده حتی عذاب میکشی سمتش نرو بزار اون بی ...

خب همین دیگه عرضه ندارم دلم طاقت نمیاره نمیدونم چیکار کنم مغرور بنظر بیام

منو بزاری تا سالها میتونم قهر باشماصن هم برام مهم نیسچه مقصر باشم چه نباشم شوهرم همیشه پیشقدم میشه ب ...

باور کن با همممه مثل خودتم فقط با شوهرم نمیتونم انگار حالم به حالش بستگی داره کلا قهر میکنم فلج میشم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 53 دقیقه پیش
2791
2779
2792