بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من یجا رفتم کل ترسم ریخت آموزشگاه رانندگی ها کلا خودشون انگار رانندگی میکنن اینجایی که من رفتم حتی تو شلوغی و اتوبانم بردن منو مربیه خصوصیه عالین تو سه جلسه رفتم اتوبان
سلام من یجا رفتم کل ترسم ریخت آموزشگاه رانندگی ها کلا خودشون انگار رانندگی میکنن اینجایی که من رفتم ...
سلامالعادس دقیقا منم باجناب کربلایی رفتم آموزش ایشونم منو بردن اتوبان جاده آتشگاه که از جاده چالوس سخت تره آموزش آقای کربلایی فوق العادس روی کلاچ ،فرمون ،آینه خیلی دقیق کار میکنن نیم کلاچ حرفه ای وسریع تو سربالایی یاد میدن ازهمه مربیها که من تماس گرفتم ازلحاظ مبلغی هم ازهمشون کمتر میگیرن باید برین خودتون تو جلسه اول متوجه میشین شما شونو میزارم دوستان هم مثل من راننده خوب بشن09108606882آقای کربلایی
سلام منم شماره اقای کربلایی رو ازهمین سایت پیدا کردم واقعا مربی خوب با حوصله باتجربه من اصلا هیچ بلد نبودم باایشون رفتم اموزش واقعا عالی بود اموزش ایشون الانم خودم دارم تنهایی رانندگی میکنم شمارشو میزارم تا بقیه دوستانم استفاده کنن09108606882جناب کربلایی
سلام مربی خوب برای اموزش فقط اقای کربلایی فکر نمیکنم کسی مثل ایشون باحوصله باتجربه ومنظم دراموزش رانندگی باشه ودقیق موارد مهم رانندگیورو خیلی راحت وبدون استرس اموزش میدن واعتماد بنفس رو به هنرجو انتقال میدن که این یکی از ویژه گیهای این مربی موفقه وبه دیگران هم معرفی میکنم 09108606882جناب کربلایی