2777
2789

سلام مامانا پسرم چند روزه دست میرنه به آلتش و آی آی میکنه نمی ذاره پوشاکش کنم هیچ سوختگی هم نداره 

یه سالو و ۹ماهشه  بردم آزمایش ادرار هنوز جوابش نیومده خیلی نگرانشم هی آی آئ میکنه 

تجربه داشین بهم مشاوره بدید 

احتمالا سوزش ادرار داره

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید درد نمیکنه الگی میگه بچه ۲۱ ماههچیزی حالیش نمیشه اخه

ن خیلی اذیت میشه مشخصه دست میزنه اونجاش میگه آی آی 

امروز ساعت ۵صبح از درد بیدار شد خیلی گریه کرد 

موندم چیکار کنم 

هنوزم جواب ازمایشش نیومده

به اونجاش گلاب بزن .یا اب قلیون اگر داری .دکتر داروخانه ببری دوتا پماد میده بزنی اونجاش اگر خوب شد که هیچ اگر نشد یه شربت میترونیدازول میده که بهش بدی ولی همون گلاب بزنی خیلی خوبه 

به اونجاش گلاب بزن .یا اب قلیون اگر داری .دکتر داروخانه ببری دوتا پماد میده بزنی اونجاش اگر خوب شد ک ...

گلاب برا چی ؟؟

تجربه اینجور موردی داشتی به نطرت چشه

اگه ختنه نکردی ختنه کن یه شربت مسکن مثل استامینوفن بده شاید دردش کمتر بشه البته شاید یک ساعت طول بکشه تا اثر کنه

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
به اونجاش گلاب بزن .یا اب قلیون اگر داری .دکتر داروخانه ببری دوتا پماد میده بزنی اونجاش اگر خوب شد ک ...

آب قلیون برا چی خوبه ؟آب قلیون منطورت کدوم آبه

گلاب برا چی ؟؟ تجربه اینجور موردی داشتی به نطرت چشه

برای عفونت و اینا خاصیت ضد عفونی داره .پسرم اینطوری شد خانما بهم گفتن تو سایت .دکتر داروخونه هم بردم دوتا پماد داد گفت بزن خوب نشد شربت رو داد گفت هر ۸ ساعت بهش بده