2777
2789
عنوان

بچه دار نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 43 پست
نه در مورد اون بچه هایی که قربانی همچین خانواده هایی هسن میگم، میگم اونا میتونن اینطور با بچه هاشون ...

اره، ولی خانواده های که اینجورین، واسه ازدواج بچشون هم دخالت میکنند و فردی را که مثل خودشونه در نظر میگیرن تا اون فرزند در آینده هم درگیر زندگی زناشویی مثل خانه پدرش باشه.مگر اینکه بچه کلا راهشو جدا کنه که اینجوری هم سخته

اره، ولی خانواده های که اینجورین، واسه ازدواج بچشون هم دخالت میکنند و فردی را که مثل خودشونه در نظر ...

آره یه تسلسل تیره و تاری حاکمه ولی خب خدا رو چه دیدی شاید از دست همچین پدر و مادرای تیره فکری پدر و مادرای روشن فکر آینده شکل گرفت

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشده عزیزم؟‌

چیز که زیاده

بخوام کلی بگم من انگار یه بردم تو دستای خانوادم فقط قلاده گردنم نیست

با رفتاراشون اعتماد به نفسمو به صفر رسوندن

به هیچی امید ندارم

چون هیچ حق انتخابی ندارم.

حسرت خیلی چیزا به دلم مونده نه از بابت بعد مادی و مالی، کلا از لحاظای دیگه

پیش روانشناس هم رفتم بهم گفت باید نترسی و انتخابای خودتو داشته باشی...سعی کردم اما نشد..خانواده من انگار شست و شوی مغزی داده شدن..به هیچ صراتی مستقیم نیستن

حتی دیگه دلم هم نمیخواد اونا درست بشن

فقط میخوام یا از این کشور برم یا بمیرم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
خب بعضی مواقع بچه داره میوفته توچاه باید پدر و مادرا بزارند بیوفته تو چاه فقط بخاطر اینکه با عقایدش ...

بله درسته

ولی مسئله فقط یه انتقاد ساده نیست

من پیش روانشناس هم رفتم

رفتاری که پدر و مادر من دارن انتقاد یا نجات من از افتادن تو چاه نیست...رسما برده داریه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
۲۰ سالمه دارم میشم ۲۱ حالا فامیل باز قابل تحمل تره...اونم رو مخه ها ولی حداقل قرار نیست عین برده ب ...

توی چی مشکل دارین نمیشه حل کنی با حرف با قانع کردنشون؟

تو اعتقاد مذهبی یا مدل لباس پوشیدنه؟

صلح طلب،ولی جنگ بلد😎😒😉🤫😃
آره یه تسلسل تیره و تاری حاکمه ولی خب خدا رو چه دیدی شاید از دست همچین پدر و مادرای تیره فکری پدر و ...

امیدوارم اینطور باشه، ولی نمی‌دونم من افسردگی دارم،احساس میکنم وضعیت جامعه مون بدجوری رو به زوال اخلاقیه و انسانی و اقتصادی و ....هست، اونایی هم که راضی هستن یا اینطور وانمود میکنند یا نون به نرخ روز خور هستن و یا می تونن واقعا ساده بگیرن این اوضاع رو

امیدوارم اینطور باشه، ولی نمی‌دونم من افسردگی دارم،احساس میکنم وضعیت جامعه مون بدجوری رو به زوال اخل ...

خب شما سعی کن برا تربیت اینده بچه هاتون جبران کنین، یعنی ازدواجتونم ممکنه باب میلتون نباشه؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چیز که زیاده بخوام کلی بگم من انگار یه بردم تو دستای خانوادم فقط قلاده گردنم نیست با رفتاراشون اعت ...

روانشناس درست گفته راه خودتو برو ...قرار نیست اوناتورو تغییر بدن یا تواونا رو تغییربدی...تواین راه هیچ کس قرار نیست کسیو تغییر بده...اولش ممکنه دربرابر انتخابات گارد بگیرن بعدبراشون عادی میشه البته باید سعی کنی حرمتا این وسط شکسته نشن

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
توی چی مشکل دارین نمیشه حل کنی با حرف با قانع کردنشون؟ تو اعتقاد مذهبی یا مدل لباس پوشیدنه؟

همه چی

اساسی ترینش اعتقادات

که خب شامل خیلی چیزا میشه 

نه قانع نمیشن..با ملایمت صحبت کردم..با جدیت صحبت کردم..گریه کردم..دعوا کردم..با مهربونی گفتم...هیچ فایده ای نداره..انگار اعتقادات من به جونشون وصله

حتی تفکرشون اینکه پدر و مادرایی که به بچه هاشون حق انتخاب دادن بی عرضن و نمیتونن از پس بچه هاشون بر بیان

یا فکر میکنن یه بچه ای چون فرزند اون خانوادس باید مثل اونا باشه انگار یه قانونه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
خب شما سعی کن برا تربیت اینده بچه هاتون جبران کنین، یعنی ازدواجتونم ممکنه باب میلتون نباشه؟

کلا همه چیز زندگی شخص تحت تاثیر فرهنگ جامعه و مردمش هست، من دوست دارم روش زندگی خودمو داشته باشم ولی احساس میکنم این اشتیاق از دست رفته

روانشناس درست گفته راه خودتو برو ...قرار نیست اوناتورو تغییر بدن یا تواونا رو تغییربدی...تواین راه ه ...

حداقل ۱۱ ساله که عادت نکردن و دائما گارد میگیرن

دیگه حرمتی نمونده

هر حرفی که بخوای بهم زدن..دلم خیلی شکسته

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
کلا همه چیز زندگی شخص تحت تاثیر فرهنگ جامعه و مردمش هست، من دوست دارم روش زندگی خودمو داشته باشم ولی ...

جامعه رو تک تک ماها تشکیل دادیم دیگه اگه هرکس از خودش شروع کنه همه چیز درست میشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز