2777
2789
عنوان

بچه دار نشید

595 بازدید | 43 پست

اگه نمیتونید تحمل کنید که پس فردا ممکنه بچتون اعتقاداتش، سلایقش، گرایشاتش مثل شما نباشه

اگه میخواید مجبورش کنید جوری زندگی کنه که شما میخواید

به چیزی اعتقاد داشته باشه که شما میخواید

سلیقش چیزی باشه که شما میخواید

اگه میخواید همیشه اذیتش کنید

اگه میخواید جوری وانمود کنید که اگه اونجوری که شما میخواستید بود بیشتر دوستش داشتید

اگه میخواید اعتماد به نفسشو با این کارا به صفر برسونید

اگه میخواید همش با هم دعوا داشته باشید

تو رو خدا بچه دار نشید 

بذارید اگر قراره اون بچه به دنیا بیاد تو یه خانواده ای که اینجوری نیستن به دنیا بیاد

اگر همین الان بچه دارید و این شکلی باهاش رفتار میکنید..براتون متاسفم...برید دعا کنید اون بچه و خداش ازتون بگذرن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا به کل ایران شعور استارتر رو عطا فرما🤲

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

لطف داری شاید منم اگه یکی از همین بچه ها نبودم درک درستی از این شرایط نداشتم

نه قبول ندارم آدما تو انتخاباشون و طرز فکرشون آزادن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نه قبول ندارم آدما تو انتخاباشون و طرز فکرشون آزادن

قبول دارم

ولی میگم وقتی ادم خودش توی همچین شرایطی هست بیشتر درکش میکنه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
قبول دارم ولی میگم وقتی ادم خودش توی همچین شرایطی هست بیشتر درکش میکنه

آره درسته به امید روشن شدن فکر همه 💚

چندسالته؟ 

میدونم سخته من خودم ازادی دارم ولی فامیلامون خیلی چیزخور و فضولن بندرم هستیم همشون همین بندرن اه هروقت ببینن میگن این چیه پوشیدی کجا داری میری حالا پشت پرده خودشون هزارتاغلط میکنن

صلح طلب،ولی جنگ بلد😎😒😉🤫😃