2777
2789
عنوان

بچه دار نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 43 پست

آسیبی که این پدر و مادر ها به روح بچه می‌زنند گاه غیر قابل جبران هست.. منم قربانی این طرز فکر هستم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هعی خواهر  من خودم اصلاااااااااا اگه ازدواج کردم دوص ندارم بچه بیارم

من بچه دوست دارم

ولی حتما قبلش هم خیلی روی خودم کار میکنم هم روی همسر آیندم

اگر دیدم توانایی اینو ندارم که مادر خوبی بشم منم اصلا بچه دار نمیشم 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
خدایا به کل ایران شعور استارتر رو عطا فرما🤲

🤣🤣🤣🤣🤣

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
طرز فکری که نتونی بروزش بدی، به چه درد میخوره

نه در مورد اون بچه هایی که قربانی همچین خانواده هایی هسن میگم، میگم اونا میتونن اینطور با بچه هاشون برخورد نکنن میتونن ادامه دهنده رفتار خانوادشون نباشن از این لحاظ گفتم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خب بعضی مواقع بچه داره میوفته توچاه باید پدر و مادرا بزارند بیوفته تو چاه فقط بخاطر اینکه با عقایدش مخالفت نشه بنظرم یکم حس انتقاد پذیریتونو رو زیاد کنید و روی حرف هایی که بهتون زده میشه فکر کنید و بدون در نظر گرفتن هیچ پیش داوری یا قضاوتی اون حرفا رو قبول یا رد کنید

چندسالته؟  میدونم سخته من خودم ازادی دارم ولی فامیلامون خیلی چیزخور و فضولن بندرم هستیم همشون ...

۲۰ سالمه دارم میشم ۲۱

حالا فامیل باز قابل تحمل تره...اونم رو مخه ها

ولی حداقل قرار نیست عین برده باهات رفتار کنن

نهایتا میخوان فضولی کنن و گیر بدن

ولی خانواده کاملا مستقیم مسیر زندگی تو رو اونجوری که میخوان میسازن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
آسیبی که این پدر و مادر ها به روح بچه می‌زنند گاه غیر قابل جبران هست.. منم قربانی این طرز فکر هستم

متاسفانه بله

منم واقعا دارم شرایط سختی رو میگذرونم

دیگه امیدی به زندگی ندارم 

جالب اینجاست که خواسته های منو کم اهمیت میدونن

میگن اها اگه ما بذاریم تو فلان کارو بکنی دیگه هیچ دردی نداری؟...به مسخره میگیرن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍