نقاشک مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 9320 عنوان آون توستر اشعه داره؟🤔 1410 بازدید | 28 پست اطلاع دارید؟ و چه مارکی خوبه آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩🎨😙 1401/04/05 | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arzi__ عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 2525 مارک اون تستر ما میگل هست خیلی خوبه نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس! 👋
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 نه اصلاولی مایکروفراشعه داره آون توستردوتاالمنت داره که داغ میشن وگرماایجادمیکنن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نقاشک مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 9320 مارک اون تستر ما میگل هست خیلی خوبه ممنونم 💚 آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩🎨😙
نقاشک مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 9320 نه اصلاولی مایکروفراشعه داره آون توستردوتاالمنت داره که داغ میشن وگرماایجادمیکنن مرسی 😋👌🏻 آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩🎨😙
نقاشک مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 9320 بوش دارم بدرد نمی خوره بوش که مارک خوبیه آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩🎨😙
نقاشک مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 9320 نه نداره 👌🏻 آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩🎨😙
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 نه اصلاولی مایکروفراشعه داره آون توستردوتاالمنت داره که داغ میشن وگرماایجادمیکنن من مارکAztechدارم خیلی خوبه ولی بایدبعدازخریدحتماامتحان کرد.چون بعضیاشون مونتاج ایران هستن وپیش اومده که پشتشون هیچی نبوده راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 مرسی 😋👌🏻 خواهش میکنم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 بوش دارم بدرد نمی خوره چرا؟ بوش که خیلی خوبه؟ کلابه کارت نمیادیااینکه خراب میشه ومشکلات داره؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤