2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بنظرم اگه یکم از غذا مونده باشه زشته ولی اگه یکم از غذا خورده باشی بیشترش اضافه مونده اشکال نداره

قدر زندگی هاتون و ادم های مهم زندگیتون رو بدونید!                    "بده ساقی می باقی که درجنت نخواهی یافت کنار آب رکن آباد و گلگشت مصلا را"

بستگی به شرایط داره. من خودم ترجیحا سعی می کنم طوری سفارش بدم که اضافی نیاد. اما این کار برای مادرهایی که بچه هاشون غذاشون رو کامل نمی خورن اصلا ایراد محسوب نمی شه حتی در مهمانی. 

نه اتفاقا خیلیم قشنگه.اسراف کجاش خوبه.من هیچ وقت غذامو نمیتونم‌کامل بخورم همیشه هم میارم خونه.تا قبل کرونا تو‌عروسیامون‌ظرف میدن.یا با خودشون ظرف میارن ظرفای چهار قفل نه قابلمه

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی

نه زشت نیست

من که عذای خودمو کامل میخورم😅

ولی دوستانی که باهاشون میریم بیرون، اضافه غذای بچه رو حتما میارن خونه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
دیدم این کارو می کنن ولی بنظرم زشته من خودم خجالت میکشم 

دیدتو عوض کن دختر خوب زشت اینه یه عده گرسنه هستن ولی ما غذای خودمونو‌که پول دادیم بریزیم دور.من که از بیل گیتس خوشم‌نمیاد ولی ایشونم غذای

اضافشو‌با خودش برمیداره.دونه دونه اون‌برنج که دور ریخته میشه میدونی میتونه غذای چند نفر باشه

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز