2777
2789
عنوان

گریه های دختر بچه های قاتل پای چوبه ی دار💔😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 32 پست

رضایت دادن به فرد قاتل از خود قتل به نظرم گناهش سنگین تر اون آدم بیاد تو جامعه کوچکترین ضرری به کسی برسونه گناهش پای اونیه که اینو آزاد کرده خدا اون روز رو نیاره اگه منم جای اون آدم بودم بدون شک اهمیتی به گریه بچه‌اش نمیدادم

👈🤷👉
خب اگ اعدامم نمیشد دفعه بعد یکی دیگ رو میکشت

😐😐😐😐

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اعدام حقش بود یه خانواده را عزادار کرد باید خانوادش به عزاش بنشینن....برادر مقتول هم اعدام حقشه...من بچه هام را بی پدر بزرگ کردم میدونم درد بی درمانه یتیمی ولی با این همه سختی یتیم داری باز هم میگم حقش بود

میشه برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم...مریم ۶۱ تعلیق شدم 

وای اصلا کی گفته  بچه ۱۰ ساله و ۸ ساله رو اجازه میدن موقع قصاص اونجا باشن    حالا هر چی شنیدی باور نکن    

بعدش بچه های مقتول آدم نبودن  دل نداشتن  گریه نکردن    غرور کجا بود این وسط

نباید نباید 

در مورذ رفتار ادمها حرفی بزنیم وقتی در شرایطشون نیستیم .....! 

غرور کجا بود؟  حق قانونیشون بوده

من فکر می کنم برادر مقتول اون لحظه فکر می کرده خودش هرگز مرتکب قتل نمیشه 

در حالیکه بیشتر قتل‌ها توسط افرادی عادی صورت می گیره 

یه لحظه خشم و نادونی ....

شاید از این جهت دچار غرور شده بود 

وای اصلا کی گفته  بچه ۱۰ ساله و ۸ ساله رو اجازه میدن موقع قصاص اونجا باشن    حالا هر ...

من تو تیتر خبر روزنامه ی همشهری خوندم 

خبر واقعیه 

پای چوب دار نرفتن ولی مطمینا خارج از فضای اعدام به التماس اون خانواده افتادن 

مسلما نمیزارن خانواده ی قاتل لحظه ی قصاص اونجا باشن 

سنگین تر  قضاوت کردن خانواده مقتول  که چرا رضایت نداد    

نمی دونم ولی ذهن آدم به اینجا می کشه 

که به التماس های دو تا دختر بچه اهمیتی ندادن و حالا خودشون به التماس دیگری افتادن 

چون قاتل گفت اسلحه ای که باهاش قتل انجام داده بود برای خود مقتول بود و اینطور شد که قسامه به جریان افتاد