من شوهرم از اول کلا ادم خسیسی نبود و نیست همیشه حتی تو نداریش هم ببینه از چیزی خوشم میاد تا نخره ول نمیکنه هر چی بگم بابا الان پول نداریم ول کن میگه ن ک ن باید بخرم برات.همیشه هم هر چقد پول بخوام میده البته منم خیلی جاها براش خرج کردم از لباساش همه رو ک من خریدم خواست ماشین بخره نصف بیشتر پول ماشینشو من دادم و تو کارش هر جا کم اورد باز من هر چی داشتم و نداشتم (فقط پول نقد) همه رو دادم بهش خودم صفر شدم کلا هیچی ندارم الان خودشم وضعش خوب نیس تا کار جدیدش راه بیفته
حالا برای شروع کار جدیدش نزدیک 30 ملیون دیگ هم پول میخواد غیر اون همه پولی ک بهش دادم برای ماشین و کارش تا الان میگه فقط 30 دگ لازم دارم طلاهاتو بفروش بده بعد میدم
ولی یکم حس میکنم انگار ک بد عادت شده یا همیشه هر جا نداش چشش ب طلا و پول من باشه میگم من باید ب تو تکیه کنما ن تو ب من هر وقت نداشتی چشت ب پول من؟! حالا پول مهم نیس هر چی داشته باشم میدم ولی دگ طلاهامو نمیخوام بفروشم یکی هم میگه همه جا هی کمکش کنی هی پول بدی مرد رو خراب میکنه این کار
اینم بگم گاها عین پرو ها میگه حالا چی میشه ی کیلو شیرم تو بگیری🙄یا برای زنداداشش ینی جاریم کادو و وسایل و سکه برای عقدشون همه رو من از جیبم دادم چون شوهرم نداش وگرنه نمیدادم بعد عین قدرنشناسا میگه زورت میاد چون جاریته کادو بدیم. میگم چ پرویی کل خرج این مدت ک تو نداشتی رو من دادم چطور روت میشه این حرفو بگی از ی طرفم هیچی کم نمیذاره برام هیچوقت
نمیدونم اینک هی کمکش میکنم بد میشه یا وظیفه زنه کنار مردش باشه؟ گیج شدم گاها پشیمون میشم ک زیادی خرج کردم و این حرفارو چن بار شنیدم باز میگم خب نداره دیگ باید خرج کنم اگه داشت نمیدادم