2777
2789
عنوان

کمک مالی زیاد به شوهر پرو میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 35 پست
پس بنظرم امتحانش کن  بگو ماشین رو بزنه به نامت  ببین اینکارو میکنه  طلاهاتم بنظرم ...

هیچی اون هس دارایی نداره الان صفره تا کارش راه بیفته 

ماشینم یکی دوبار گفتم گف بخوای ب خدا میزنم بریم ب نامت کنیم یا میخوای بفروشم پولتو بدم ی مدل ماشین پایین تر بگیرم هر چی میگی همون

🍁پاییزهمون فصلیه ک دلبر لباس گرمشو درمیاره میده بپوشی ک بامزه تر شی🤗🍁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقبقا از این میترسم نمیدونم ازینور اخه خیلی جاها پشتمه خودش هر وقت پول یا چیزی بخوام ن نمیگه ولی میت ...

اگ‌نظر منو میخوای یکم دربرابر خواسته هاش محکم باش اگ زندگی دوستمو ببینی پشیمون میشی اونم شوهرش اول مث شوهرشما بود اماالان کاملا طلبکاره هرروز بحث دارن سر خرج کردن ی قرون دو قرون

اگ‌نظر منو میخوای یکم دربرابر خواسته هاش محکم باش اگ زندگی دوستمو ببینی پشیمون میشی اونم شوهرش اول م ...

عه اونم همینجوری همش خرج میکرد؟ مرد جماعت کلا همینه پس پرو و طلبکار اولش تشکر میکنن ک پولو میدی بعد میگن خب پول دوتامون بوده دیگه چ فرقی داره.یا میگه خو پول دادی ماشین خریدیم ماشین برا دوتامونه دیگه مگ فقط من سوار میشم

هزار تومن هم ب مرد دادن اشتباه محضه ...اون شوهرته وظیفشه بخره برات 

خب اون نداره الان برا همین اگه داش ک عمرا میدادم

ما خونه که خریدیم صدمیلیون طلا فروختم...خونه هم قیمتش ۷۰۰ میلیون بود...بقیش رو شوهرم خودش داد..ولی ن ...

ایول بهش پس ارزش داشته فروختی 😅

خب وقتی میگه چرا نمیری به اسمت کنه ؟

خب برا من مهم نی ب اسم کی باشه میگم چ فرقی داره الکی بریم فقط ب بنگاهی پول بدیم از اون ب من بشه ماشینو هم چون قراره چن ماه دیگ بفروشیم میگم اونجا پولشو میگیرم ی دفه دیگ

خب برا من مهم نی ب اسم کی باشه میگم چ فرقی داره الکی بریم فقط ب بنگاهی پول بدیم از اون ب من بشه ماشی ...

با این طرز فکر 

بله کمک به شوهر باعث میشه پررو بشه 

اگه نظر من رو میخوای اینکارو نکن

اما بازم زندگی شماست 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷ 
اره بابا مگه ادم الکی الکی به مرد خرج میکنه...هیچ مردی تو این دنیا ارزش نداره که از خودت بگذری ...حت ...

درسته همینطوره من فقط منتطرم کارش راه بیفته ک دگ خرج نکنم چون خرج خونه هم تقریبا تو این چن ماه ک کارشو راه مینداخ با من بود فقط میگم کارش سریع راه بیفته دگ خرج نکنم

عه اونم همینجوری همش خرج میکرد؟ مرد جماعت کلا همینه پس پرو و طلبکار اولش تشکر میکنن ک پولو میدی بعد ...

وای دقیقا اونم این حرفارو میزنه دوستم میگه خدانکنه ماهی یکبار ۵دقیقه بشینم توماشین ببرتم جایی بعدش اینقدمیگه بردمت فلان جاک گریم میگیره ماشین رو دوستم باپول ارثش خریده شوهرش هیچی نداشت ازبس دوستم ریخت ب پاش الان انگار مسئولیتها جا ب جاشدنه شوهره همش طلبکاره میدونی چرا چون همیشه تا ب مشکل خورده دوستم لقمه آماده گذاشته دهنش الان میگه ب حرفات رسیدم همش میگفتی اینجوری شوهرت دور بر میداری اینقد پرروش نکن شوهره حقوق میگیره میگه براخودمه اگ چیزی تویخچال نباشه محل نمیزاره تادوستم مجبوربشه بره بخره حتی پوشک بچه

با این طرز فکر  بله کمک به شوهر باعث میشه پررو بشه  اگه نظر من رو میخوای اینکارو نکن ام ...

کدوم کار رو ؟ فروش طلا؟ یا ماشین؟