2777
2789
عنوان

کمک مالی زیاد به شوهر پرو میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 35 پست
وای دقیقا اونم این حرفارو میزنه دوستم میگه خدانکنه ماهی یکبار ۵دقیقه بشینم توماشین ببرتم جایی بعدش ا ...

وای چ مسخره من حتما از وقتی شوهرم استارت کارشو بزنه دیگ ی قرون خرج نمیکنم پس با این حال 

چون میبینم یکم با اولا فرق کرده ی سری حرفاش و اینا 

اما این اگه پول داشته باشه خودش نمیذاره من خرج کنم وقتی نداشته باشه مجبوری میدم و میگیره بعد خودش میخنده چشاشو میگیره ک مثلا خجالت🤣🤣

🍁پاییزهمون فصلیه ک دلبر لباس گرمشو درمیاره میده بپوشی ک بامزه تر شی🤗🍁
وای چ مسخره من حتما از وقتی شوهرم استارت کارشو بزنه دیگ ی قرون خرج نمیکنم پس با این حال  چون م ...

ایندفعه چون واسه کارش میخواد کمکش کن ولی دیگه نزار بدعادت بشه بزار خودش بتونه بامشکلات بجنگه ن اینکه با پیش اومدن هرمشکلی سریع بیاد سمت جیب تو انشاالله خداکمکمتون کنه و موفق باشین توزندگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایندفعه چون واسه کارش میخواد کمکش کن ولی دیگه نزار بدعادت بشه بزار خودش بتونه بامشکلات بجنگه ن اینکه ...

مرسی عزیزم انشاالله . همچنین برا شما

🍁پاییزهمون فصلیه ک دلبر لباس گرمشو درمیاره میده بپوشی ک بامزه تر شی🤗🍁
ن بابا هیچی ب اسم خودشه همش ولی هر چی بخوام کم نمیذاره

خب عزیزم با کمال احترام سرت کلاه رفته

حتمااااا باید یه چیزی به اسم شما باشه

وگرنه یه روزی قطعااااا پشبمون میشی